Φθιώτιδα: Σοβαρός τραυματισμός οδηγού μηχανής μετά από τροχαίο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Μαΐου 2024 09:58 Φθιώτιδα: Σοβαρός τραυματισμός οδηγού μηχανής μετά από τροχαίο

Διακομίστηκε σε Νοσοκομείο των Αθηνών…

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 14:30’ το μεσημέρι της Δευτέρας (27/5) στον επαρχιακό δρόμο Σπερχειάδας - Γαρδικίου στο ύψος της Φτέρης.

Κάτω από συνθήκες που διερευνά το ΑΤ Σπερχειάδας, μηχανή έπεσε πίσω από αγροτικό αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του 36χρονου δικυκλιστή. Σύμφωνα με το LamiaReport και οι δύο οδηγοί των οχημάτων που εμπλέκονται είναι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής.

Ο 36χρονος που είναι εργαζόμενος στο Δήμο Μακρακώμης, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης κι από κει στο Νοσοκομείο Λαμίας. Οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν για να τον σταθεροποιήσουν προκειμένου να διακομιστεί στη συνέχεια στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Προανάκριση για το τροχαίο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σπερχειάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση