Λαμία: «Δεν πάει άλλο με τους ρομά στην πλατεία Πάρκου» - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Ιουνίου 2024 08:00 Λαμία: «Δεν πάει άλλο με τους ρομά στην πλατεία Πάρκου» - ΒΙΝΤΕΟ

Νέο επεισόδιο το πρωί στην πολύπαθη πλατεία - Σε απόγνωση οι επαγγελματίες…

Στο ίδιο έργο θεατές στην πλατεία Πάρκου, με μερίδα ατόμων Ρομά να δημιουργούν προβλήματα.

Λίγο μετά τις 10:00’ το πρωί δημιουργήθηκε φασαρία στο περίπτερο που βρίσκεται απέναντι από το Φαρμακείο του Δασκαλόπουλου, όταν ένα μωρό κοριτσάκι Ρομά έπεσε και χτύπησε στο πρόσωπο.

Η γιαγιά του - κατά δήλωσή της - υποστήριζε ότι το είχε χτυπήσει ο επαγγελματίας καθώς αυτό κι άλλα δύο μικρά παιδιά είχαν πάει να τον κλέψουν!

Η αλήθεια βέβαια ήταν άλλη, όπως αποδεικνύεται και από το καταγραφικό, καθώς ο περιπτεράς το μόνο που έκανε ήταν να τους πάρει τα κρουασάν που είχαν κλέψει από τα χέρια, ενώ το κοριτσάκι επειδή ήταν πολύ μωρό έπεσε μόνο του από το μεγάλο σκαλί που υπάρχει στην μπροστινή όψη του περιπτέρου!

Η γιαγιά ωστόσο επέμεινε ότι της είχαν χτυπήσει το εγγόνι και απειλούσε με μηνύσεις παρά τις παραινέσεις και των δικών της ανθρώπων ότι δεν είχε δίκιο.

Στο σημείο έφτασαν άνθρωποι της Δημοτικής Αστυνομίας, αλλά και της Αστυνομίας, χωρίς τελικά να δοθεί συνέχεια.

Οι επαγγελματίες όμως είναι αγανακτισμένοι, καθώς δεν είναι δυνατόν να τους κλέβουν καθημερινά μπροστά στα μάτια τους και να τους ρίχνουν και ευθύνες επειδή έχουν παρατημένα τα παιδιά τους! «Δεν πάει άλλο», μας λέει ένας ακόμη επαγγελματίας που ζητεί επιτέλους να βρεθεί λύση στο πρόβλημα.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση