Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον ΑΘΕ- Α/Κ Μπράλου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2024 14:18 Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον ΑΘΕ- Α/Κ Μπράλου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ με στόχο την εκτέλεση τεχνικών εργασιών.

Συγκεκριμένα, αύριο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024 (εναλλακτικά την Πέμπτη 13/06/2024) θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός της ράμπας εξόδου του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Μπράλου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη.

 Όσοι οδηγοί επιθυμούν να εξέλθουν από τον Α/Κ Μπράλου, θα εξέρχονται από προηγούμενο κόμβο, τον Ημικόμβο (Η/Κ) Θερμοπυλών.

Σημειώνεται ότι, θα τοποθετηθεί κατάλληλη προειδοποιητική σήμανση πριν τον Η/Κ Θεμοπυλών που θα ενημερώνει τους οδηγούς για τον πλήρη αποκλεισμό του Α/Κ Μπράλου.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση