Ξεκινά η αρδευτική περίοδος στο Δήμο Δομοκού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2024 23:40 Ξεκινά η αρδευτική περίοδος στο Δήμο Δομοκού

Το Γραφείο Άρδευσης Δομοκού ανακοίνωσε την έναρξη της αρδευτικής περιόδου για το 2024.

Περιοχές:

Νέο Μοναστήρι: Τρίτη 11 Ιουνίου: Ξεκινά η λειτουργία των περιφερειακών γεωτρήσεων Γ5 και Γ11 (Πέτρο Μάγουλα και Κτηνοτροφική).

Τετάρτη 12 Ιουνίου: Ξεκινά η λειτουργία του κεντρικού αντλιοστασίου και της λιμνοδεξαμενής.  (Να ελέγξουν οι παραγωγοί της βάνες τους και να βρίσκονται στα χωράφια την ώρα έναρξης για τυχόν προβλήματα)

Κακάρα 1, Κακάρα 2 και αντλιοστάσιο Σοφιάδας:

Θα έχουν νερό από τις 13 Ιουνίου έως τις 23 Ιουνίου. Όσοι παραγωγοί χρειάζεται να αρδεύσουν τα χωράφια τους θα πρέπει μέσα σε αυτό το διάστημα να το κάνουν.

Βαρδαλή: παρακαλούνται οι παραγωγοί να ετοιμαστούν έως τα τέλη της εβδομάδας για να αρδεύσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι αγρότες μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Άρδευσης Θεσσαλιώτιδας και τους τοπικούς υδρονομείς.

Στη δημοτική ενότητα Δομοκού και Ξυνιάδος όπου  η άρδευση έχει αρχίσει,  παρακαλούνται οι αγρότες να βρίσκονται συντονισμένοι για πληροφορίες και επίλυση προβλημάτων με τους τοπικούς υδρονομείς.

Σας ευχόμαστε μια καρποφόρα καλλιεργητική περίοδο!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση