Ανθήλη: «Βοήθεια θα μας κάψουν»! (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024 06:32 Ανθήλη: «Βοήθεια θα μας κάψουν»! (ΦΩΤΟ)

Νέα επιχείρηση της αστυνομίας αποκάλυψε και πάλι επικίνδυνα καλώδια ανάμεσα σε ξερόχορτα που ήδη έχουν προκαλέσει μικρής έκτασης πυρκαγιές…

Νέα αστυνομική επιχείρηση στον καταυλισμό και στις παράνομες κατοικίες των Ρομά στην Ανθήλη Λαμίας, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 11 Ιουνίου.

Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος και συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ, καθώς για πολλοστή φορά, διαπιστώθηκαν ενωμένα καλώδια απευθείας με τις κολώνες για ρευματοκλοπή.

Αυτό που αποκάλυψε επίσης η έρευνα των αστυνομικών είναι ότι, σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις τα εκτεθειμένα στη γη, ανάμεσα στα ξερόχορτα, καλώδια, προκάλεσαν μικρής έκτασης πυρκαγιά!

«Θα μας κάψουν ζωνατνούς», φωνάζουν οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι της Κοινότητας Ανθήλης, που βλέπουν μετά τις κλοπές να κινδυνεύουν και από πυρκαγιές!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport προσήχθησαν πέντε άτομα, ωστόσο αν αναλογιστεί κανείς ότι η προηγούμενη έφοδος των αστυνομικών στην ίδια περιοχή ήταν μόλις πριν δύο εβδομάδες, αντιλαμβανόμαστε ότι το φαινόμενο δεν πρόκειται να σταματήσει.

Και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, ο κίνδυνος πρόκλησης μεγάλης πυρκαγιάς είναι πολύ μεγάλος, ειδικά σε μέρες που οι συνθήκες ευνοούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση