Η ώρα της κάλπης στον Κυνηγετικό Σύλλογο Αταλάντης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024 10:05 Η ώρα της κάλπης στον Κυνηγετικό Σύλλογο Αταλάντης

Αυτή την Κυριακή μετά την απολογιστική συνέλευση…

Με απόφασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Αταλάντης «Η ΠΕΡΔΙΚΑ», καλεί τα μέλη σε γενική συνέλευση και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Επιτροπών Παραρτημάτων, την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024 και ώρα 8:30’ το πρωί.

Σε περίπτωση μη απαρτίας μελών η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 14 Ιουλίου 2024 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο .

Σύμφωνα με την πρόσκληση που υπογράφουν ο νυν Πρόεδρος Δημήτρης Καρατράντος και ο Γ. Γραμματέας Δημήτριος Τσιτσής, τα θέματα στην ημερήσια διάταξη είναι τα παρακάτω:

1) Έγκριση Απολογισμού οικ. Έτους 2023

2) Έγκριση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2024

3) Έγκριση επιβολής έκτακτης εισφοράς ποσού 6,00 ευρώ για φιλοθηραματικούς σκοπούς σε έκδοση κάθε άδειας Θήρας για την κυνηγετική περίοδο 2024 - 2025

4) Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Επιτροπών Παραρτημάτων Ελάτειας και Κ. Βούρλων, καθώς και όποιο άλλο θέμα ζητηθεί ή προκόψει κατά την διάρκεια της Συνέλευσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση