Δεν είναι αγνοούμενοι οι επιβάτες από τη Φθιώτιδα Παρασκευάς Ψαθάς και Βαγγέλης Γιαννακάκος

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014 23:10 Δεν είναι αγνοούμενοι οι επιβάτες από τη Φθιώτιδα Παρασκευάς Ψαθάς και Βαγγέλης Γιαννακάκος

Επειδή υπάρχει μεγάλη σύγχυση για τους διασωθέντες και αγνοούμενους επιβάτες που ήταν στο πλοίο Norman Atlantic, ειδικότερα για τους επιβάτες από τη Φθιώτιδα, διευκρινίζουμε τα παρακάτω.

Ο Παρασκευάς Ψαθάς από τον Άγιο Κωντσταντίνο, ο οποίος ταξίδευε μαζί με την οικογένειά του με το συγκεκριμένο καράβι, έχει διασωθεί και αυτή την ώρα είναι πάνω στο πλοίο "San Giorgio" το οποίο ταξιδεύει προς Ιταλία, όπου θα πιάσει λιμάνι στο Μπάρι στις 8:00'  το πρωί.

Ο Παρασκευάς Ψαθάς είναι από τους τελευταίους που διασώθηκαν, αφού αρχικά με διαφορετικές επιχειρήσεις είχε διασωθεί με ελικόπτερο πρώτα η γυναίκα του με την 12χρονη κόρη τους και με άλλο ελικόπτερο ο 14χρονος γιος τους.

Η σύζυγός του, Ελένη Γκολφομήτσου με την 12χρονη Φαίη φτάνουν απόψε Ηγουμενίτσα, ενώ ο 14χρονος Θωμάς με C 130 προσγειώθηκε λίγο μετά τις 10:00΄ απόψε στην Ελευσίνα όπου τον παρέλαβαν συγγενείς.

Η οικογένεια πέρασε ένα απίστευτο εφιάλτη, ωστόσο τέλος καλό όλα καλά.

Το ίδιο ισχύει και για τον οδηγό από την Ηράκλεια Λαμίας, Βαγγέλη Γιαννακάκο, ο οποίος επίσης ήταν από τους τελευταίους που διασώθηκαν και ταξιδεύει και αυτός με το "San Giorgio" για το Μπάρι της Ιταλίας.

Ο Βαγγέλης είχε να επικοινωνήσει από χθες το απόγευμα με τους δικούς του και όπως ήταν φυσικό υπήρχε μεγάλη αγωνία, η οποία έλαβε τέλος πριν από λίγο.

Σώθηκαν και οι 10 επιβάτες από τη Φθιώτιδα που ήταν στο φλεγόμενο πλοίο

Προσαρμοσμένη αναζήτηση