Ράχες: Οι ληστές μπήκαν στο μαγαζί και χτύπησαν άγρια την ηλικιωμένη γυναίκα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2016 08:07 Ράχες: Οι ληστές μπήκαν στο μαγαζί και χτύπησαν άγρια την ηλικιωμένη γυναίκα

Οι θρασύτατοι και αδίστακτοι ληστές μπούκαραν στο μαγαζί λίγο πριν τις 5:00΄ το απόγευμα...

Η ληστεία έγινε σε καφέ-ζαχαροπλαστείο στον κεντρικό δρόμο της παραλίας στις Ράχες.

Οι δυο δράστες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για νεαρούς ρομά Βουλγαρικής υπηκοότητας, μπήκαν στο μαγαζί και είπαν στην ηλικιωμένη γυναίκα ότι θέλουν να πάρουν ένα ποτό.

Μόλις εκείνη προχώρησε προς το σημείο που έχει την κάβα, ο ένας έβγαλε στιλέτο και άρχισε να φωνάζει "τα λεφτά, τα λεφτά". Ο δεύτερος άρχισε να γρονθοκοπεί την 73χρονη ιδιοκτήτρια στο πρόσωπο και στα πλευρά. Οι ληστές άφησαν τη γυναίκα πεσμένη στο πάτωμα, άρπαξαν το κινητό από την τσάντα της και στη συνέχεια πήραν όσα χρήματα είχε η ταμειακή και έφυγαν τρέχοντας.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο ένας φορούσε μαύρο μπουφάν και ο άλλος καφέ. Η τραγική ειρωνεία είναι, ότι ερχόμενος ο γιος της ηλικιωμένης προς το μαγαζί τους συνάντησε στο δρόμο, αλλά δεν γνώριζε τι είχαν κάνει λίγα λεπτά πριν στη μητέρα του.

«Έχουμε ξεφύγει εντελώς. Παραλίγο να σκοτώσουν τη γυναίκα για 70-80 ευρώ που είχε μέσα η ταμειακή. Τόσο κοστίζει η ανθρώπινη ζωή πλέον...», έλεγε στο LamiaReport επαγγελματίας της περιοχής. 

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δυο αδίστακτων ληστών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση