Βρέθηκε νεκρή σε ρεματιά η αγνοούμενη στα Άγραφα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017 14:52 Βρέθηκε νεκρή σε ρεματιά η αγνοούμενη στα Άγραφα

Τραγικό τέλος για την 78χρονη στον Τριπόταμο Ευρυτανίας.

Δυστυχώς έγινε αυτό που όλοι φοβόντουσαν. Οι ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε νεκρή, από ομάδα διασωστών σε μια ρεματιά, σε απόσταση περίπου 3χλμ από το χωριό της. Η 78χρονη είχε να δώσει σημείο ζωής από το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η άτυχη γυναίκα διέμενε στον οικισμό Κοψαίικα Τριπόταμου μαζί με τον υπερήλικα σύζυγό της και πληροφορίες αναφέρουν ότι έπασχε από άνοια.

Πως χάθηκε

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ηλικιωμένη νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας πήρε τα λίγα προβατάκια που είχε και τα έβγαλε μεχρι τον προφήτη Ηλία του χωριού όπως συνήθιζε. Όταν άρχισε να νυχτώνει πήρε το δρόμο της επιστροφής, αλλά χάθηκε.

Όπως λένε στο χωριό πήρε την αντίθετη κατεύθυνση, αφού μάλλον μπερδεύτηκε από τα φώτα του απέναντι χωριού. Περπάτησε μέσα στο σκοτάδι και χάθηκε, για να πέσει τελικά από το μονοπάτι που βάδιζε στη ρεματιά. Οι θερμοκρασίες τη  νύχτα ήταν πολύ κάτω από το μηδέν και όπως ήταν φυσικό η ηλικιωμένη γυναίκα δεν άντεξε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκαν ίχνη της ηλικιωμένης γυναίκας πάνω στο χιόνι στον προφήτη Ηλία του χωριού και από εκεί οι διασώστες χωρίστηκαν σε ομάδες και την αναζήτησαν, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο σημείο που είχε πέσει.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com