Καραβόμυλος: Ξεκληρίστηκε οικογένεια - Τρεις οι νεκροί από το φοβερό τροχαίο - Εικόνες και ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 08:12 Καραβόμυλος: Ξεκληρίστηκε οικογένεια - Τρεις οι νεκροί από το φοβερό τροχαίο - Εικόνες και ΒΙΝΤΕΟ

 Σκοτώθηκαν πατέρας, μάνα και γιος - Βομβαρδισμένο τοπίο η παλιά εθνική οδός στον Καραβόμυλο, στο ύψος της ταβέρνας "Γκλαντζούνη".

Το θανατηφόρο τροχαίο, στο οποίο εμπλέκονται τέσσερα αυτοκίνητα, έγινε λίγο μετά τη 1:00'  χθες το μεσημέρι, με τραγικό απολογισμό τρεις νεκρούς.

Στο μοιραίο αυτοκίνητο, ένα ασημί Nissan, επέβαινε η οικογένεια του ιερέα από την Άνω Σπαρτιά του Δήμου Στυλίδας. Οδηγός ήταν ο 55χρονος εκπαιδευτικός Παπαδόπουλος Γεώργιος. Στη θέση του συνοδηγού ήταν ο 84χρονος ιερέας και πατέρας του, ενώ στο πίσω κάθισμα ήταν η παπαδιά ηλικίας 82 ετών.

Από τη σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση με το απορριμματοφόρο του Δήμου Ιστιαίας σκοτώθηκαν επί τόπου ο γιος και ο πατέρας, ενώ σοβαρά τραυματισμένη διακομίστηκε στο Κ.Υ. Στυλίδας η παπαδιά, η οποία απεγκλωβίστηκε από πυροσβέστες, Εκαβίτες και διερχόμενους οδηγούς.

Η άτυχη γυναίκα όμως λίγο αργότερα μεταφερόμενη στο νοσοκομείο Λαμίας υπέκυψε στα τραύματά της.

Πως έγινε το κακό

Το τελικό πόρισμα για το τριπλό θανατηφόρο τροχαίο φυσικά θα το βγάλει η αστυνομία που διενεργεί προανακριση και συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία και τις μαρτυρίες.

Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο οδηγός ενός μπλε αγροτικού, που κινούταν προς Ράχες, αρχικά έβγαλε φλας και επιχείρησε να στρίψει μέσα στον "Γκλαντζούνη". Την τελευταία στιγμή φερεται ότι το μετάνοιωσε και βγήκε πάλι δεξιά, με αποτέλεσμα ο οδηγός του ασημί Nissan που ακολουθούσε να αιφνιδιαστεί και για να τον αποφύγει βγήκε στο αντίθετο ρεύμα πέφτοντας με δύναμη πάνω στο απορριμματοφόρο, το οποίο στη συνέχεια έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίου περίμενε να βγει από τον "Γκλατζούνη" στην παλαιά εθνική οδό.

Οι μαρτυρίες που θα ακούσετε στο βίντεο είναι από τους δυο εμπλεκόμενους οδηγούς. Ο πρώτος περιγράφει αυτό που είδε περιμένοντας να βγει στην εθνική οδό, ενώ ο οδηγός του μπλε αγροτικού αρνείται ότι πήγε να στρίψει αριστερά και δηλώνει ότι κινούταν κανονικά δεξιά στην άκρη του δρόμου.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από το φοβερό τροχαίο στον Καραβόμυλο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση