Φθιώτιδα: Η γιαγιά «κυνήγησε» τους απατεώνες

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017 09:00 Φθιώτιδα: Η γιαγιά «κυνήγησε» τους απατεώνες

Τη γνωστή ιστορία με τους μαϊμού - υπαλλήλους της ΔΕΗ, προσπάθησαν να την επαναλάβουν επιτήδειοι στη Λεύκα Δομοκού, αλλά βρήκαν το μάστορά τους.

Συγκεκριμένα μια γυναίκα, πλησίασε 79χρονη που ήταν μόνη της στο σπίτι και με το πρόσχημα ότι υπάρχει πρόβλημα στον ηλεκτρολογικό πίνακα, προσπάθησε να εισέλθει σε αυτό.

Η επιμονή της όμως και η εν γένει συμπεριφορά της κίνησαν τις υποψίες της ηλικιωμένης γυναίκας που ζήτησε από την άγνωστη να φύγει. Διαπιστώνοντας ότι η άγνωστη δεν ενδιαφερόταν για τον πίνακα, η ηλικιωμένη την έδιωξε κακήν κακώς, αναγκάζοντάς την να μπει σε αυτοκίνητο όπου την περίμενε συνεργός της και να εξαφανιστούν πριν έλθει η αστυνομία!

Θα επισημάνουμε για μία ακόμη φορά ότι δε βάζουμε άγνωστο κόσμο στο σπίτι μας ανεξάρτητα από την ιδιότητα που ισχυρίζονται. Ειδικά οι απατεώνες αρέσκονται σε τεχνάσματα όπως με τα ρολόγια της ΔΕΗ, με υποτιθέμενα χρέη ή δανεικά συγγενικών σας προσώπων ή ακόμη χειρότερα με υποτιθέμενα τροχαία δυστυχήματα που εμπλέκονται αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι υποχρέωσή μας να ενημερώνουμε για ανάλογα περιστατικά τους ηλικιωμένους γονείς ή συγγενείς μας και να ειδοποιούμε την αστυνομία προκειμένου να προστατευτούμε.  

Προσαρμοσμένη αναζήτηση