Έπεσε ξύλο στο κέντρο της Λαμίας...

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018 14:05 Έπεσε ξύλο στο κέντρο της Λαμίας...

Αναστάτωση από επεισόδιο μεταξύ παραβατικών ατόμων είχαμε χθες (28/2) το μεσημέρι στην πλατεία Πάρκου στο κέντρο της Λαμίας.

Ένας γνωστός χρήστης ουσιών, ήρθε στα χέρια με Ρομά - που επίσης είναι εξαρτημένα άτομα - για θέμα που αφορούσε πιθανότατα τη δόση τους, με αποτέλεσμα οι θαμώνες της πλατείας και οι διερχόμενοι πολίτες να παρακολουθούν σκηνές "σκληρού ροκ" στη μέση της πλατείας.

Ευτυχώς επενέβη γρήγορα η αστυνομία και μπήκε τέλος στο βίαιο επεισόδιο.

Οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου, οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπως και δεκάδες άλλα άτομα από την αρχή του έτους όταν και ξεκίνησαν συνεχείς έλεγχοι από τις αστυνομικές υπηρεσίες.

Ωστόσο η άσχημη εικόνα παραμένει, «έμποροι», κλέφτες και ανήλικα κορίτσια που εκδίδονται, δυστυχώς συνεχίζουν να γυρνούν γύρω από την εμπορικότερη πλατεία της πόλης, ειδικά αυτές τις ημέρες που πληρώνονται μισθοί και συντάξεις.

Όπως φαίνεται το κράτος φροντίζοντας μόνο για την πρόσκαιρη καταστολή της παραβατικότητας, δεν έχει οργανωμένο σχέδιο για την εκπαίδευση ή το σωφρονισμό κοινωνικών ομάδων που χρήζουν βοήθειας.

Έτσι από τη μία προσάγονται ή και συλλαμβάνονται δεκάδες άτομα και από την άλλη επιστρέφουν στον «τόπο του εγκλήματος» μέχρι την επόμενη ποινική δικογραφία…

Προσαρμοσμένη αναζήτηση