Cinepolis Γαλαξίας: Τα ονόματα που κέρδισαν Δωρεάν εισιτήριο για το «Η Μορφή του Νερού»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018 13:15 Cinepolis Γαλαξίας: Τα ονόματα που κέρδισαν Δωρεάν εισιτήριο για το «Η Μορφή του Νερού»

Εγκλωβισμένη σε μια μοναχική, μονότονη ζωή, η Ελάιζα εργάζεται ως καθαρίστρια σε ένα μυστικό κυβερνητικό εργαστήριο υψηλής ασφαλείας. Η ζωή της αλλάζει δραματικά όταν ανακαλύπτει μία αυστηρά απόρρητη κυβερνητική υπόθεση: ένα αμφίβιο πλάσμα που είναι καταδικασμένο να μείνει φυλακισμένο στις εγκαταστάσεις ώσπου να αρχίσουν τα πειράματα πάνω του. Η Ελάιζα θα νιώσει έναν ισχυρό δεσμό με το αλλόκοτο πλάσμα και θα αποφασίσει να το σώσει, ενάντια στις προσπάθειες του αδίστακτου πράκτορα Στρίκλαντ, σε μια υπέροχη ιστορία αγάπης που εξερευνά τις φαντασιώσεις που δημιουργούμε, τα μυστήρια που δεν μπορούμε να ελέγξουμε και τα τερατουργήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. - Υποψήφια για 13 βραβεία Όσκαρ

Τα ονόματα που κέρδισαν ΔΩΡΕΑΝ εισιτήριο για την ταινία «The shape of water» στο Cinepolis Γαλαξίας είναι:
 
1. Σωτηρία Τσεκούρα
2. Μαριάνθη Οικονόμου
3. Μαρία Κόντου
4. Βασιλική Παπαλαίου
5. Νικόλαος Τερλιάμης
 
Ώρες προβολής στις 7:00΄ το απόγευμα και στις 10:00΄ το βράδυ.
 
Οι νικητές μπορούν να επιλέξουν την ημερομηνία και ώρα προβολής που εκείνοι επιθυμούν για να δουν την ταινία.
 
Δείτε το τρέιλερ της ταινίας...
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση