Απείλησαν με πιστόλια, χτύπησαν και λήστεψαν γνωστό Λαμιώτη εργολάβο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2018 16:07 Απείλησαν με πιστόλια, χτύπησαν και λήστεψαν γνωστό Λαμιώτη εργολάβο

Η επίθεση έγινε λίγο πριν τις 10:00' το βράδυ της Πέμπτης - Τον περίμεναν στην είσοδο της πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης - Στο Νοσοκομείο ο εργολάβος - Απείλησαν ότι θα ληστέψουν και την κόρη του - Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας.

Αντιμέτωπος με δύο άγνωστους άνδρες που κρατούσαν πιστόλια, ήρθε περίπου στις 10 το βράδυ της Πέμπτης, γνωστός Λαμιώτης εργολάβος, την ώρα που έφτανε στην πολυκατοικία που μένει στην οδό Όθωνος 1 στην πλατεία Λαού.

Οι ληστές κραδαίνοντας τα όπλα τους και αφού τον χτύπησαν στο πρόσωπο τον οδήγησαν στον 4ο όροφο όπου βρίσκεται το σπίτι και το γραφείο του. Μάλιστα την πόρτα στους ληστές άνοιξε η σύζυγος του θύματος που είδε ξαφνικά μπροστά της τους δύο ληστές να κρατούν τον άνδρα της.

Οι δράστες φαίνεται ότι γνώριζαν καλά τόσο τα δρομολόγια του θύματός τους, όσο και το σπίτι όπου διαμένει η κόρη του για την οποία τον απείλησαν ότι θα την «επισκεφτούν» επίσης αν δεν τους έλεγε που είχε χρήματα, χρυσαφικά και κοσμήματα.

Τελικά οι κουκουλοφόροι, που μιλούσαν πολύ καλά Ελληνικά, αλλά άλλη γλώσσα μεταξύ τους, αφού χτύπησαν τον ηλικιωμένο εργολάβο, πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό και κοσμήματα και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Όταν το θύμα κατάφερε να επικοινωνήσει με την αστυνομία, ξεκίνησε μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, ενώ ομάδες της Άμεσης Δράσης έφτασαν και κάτω από το σπίτι της κόρης του θύματος που βρίσκεται σε άλλο κεντρικό σημείο της Λαμίας. Συγχρόνως ο άτυχος άνδρας μετέβη για εξετάσεις στο Νοσοκομείο, καθώς εκτός από τα χτυπήματα ήταν μεγάλο και το σοκ που υπέστη. Πρόλαβε πάντως να ενημερώσει τους αστυνομικούς για τους δράστες, εκ των οποίων ο ένας φέρεται να έχει παραπανίσια κιλά.

Στο σημείο  όπου έγινε η ληστεία έφτασαν επίσης άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας Λαμίας που ανέλαβε και την προανάκριση.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση