Φθιώτιδα: Σοβαρό τροχαίο με αγριογούρουνα (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 08:16 Φθιώτιδα: Σοβαρό τροχαίο με αγριογούρουνα (ΦΩΤΟ)

Στο ίδιο σημείο που σκοτώθηκε πριν λίγο καιρό ο 49χρονος επιχειρηματίας Νίκος Καραδήμος από τα Καμένα Βούρλα, το βράδυ της Δευτέρας δύο οδηγοί τραυματίστηκαν και σώθηκαν χάρη στις ζώνες ασφαλείας.

Παραλίγο νέα τραγωδία στην Εθνική οδό στην 153,6η χθ της Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της γέφυρας της Αρκίτσας.

Στις 11:40 το βράδυ της Δευτέρας (16/4), αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε μεγάλο αγριογούρουνο, που κινούνταν μαζί με άλλα, κάθετα στο οδόστρωμα και στη συνέχεια άλλο αυτοκίνητο, που ακολουθούσε, έπεσε πάνω του!

Ευτυχώς και οι δύο οδηγοί ένας 57χρονος και ένας 54χρονος κάτοικοι Αθηνών, φορούσαν ζώνη και τη γλύτωσαν με τραύματα, ενώ τα οχήματά τους έπαθαν μεγάλες ζημιές.

Σύμφωνα με διερχόμενο οδηγό που μας έστειλε και τις φωτογραφίες, ο πρώτος οδηγός ήρθε αντιμέτωπος με οικογένεια γουρουνιών, που πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο, μη μπορώντας να αποφύγει ένα από αυτά.

Θυμίζουμε ότι είναι το ίδιο ακριβώς σημείο που πριν από τρεις περίπου μήνες έχασε τη ζωή του ο 49χρονος επιχειρηματίας από τα Καμένα Βούρλα.

Πρόκειται για τη χιλιομετρική θέση μετά τη γέφυρα της Αρκίτσας, αμέσως μετά από μία ανοιχτή στροφή που εξαιτίας και της νύχτας δεν έχει ορατότητα και δεν υπάρχουν περιθώρια για τους οδηγούς να αντιδράσουν.

Οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή τους στο Νοσοκομείο Λαμίας για περαιτέρω εξετάσεις.

Για το συμβάν προανάκριση ενεργεί το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση