Πρωινή επιδρομή κλεφτών σε Ράχες και Αχινό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 15:10 Πρωινή επιδρομή κλεφτών σε Ράχες και Αχινό

Συνελήφθησαν τρία άτομα από αστυνομικούς του ΑΤ Στυλίδας…

Επιδέξιοι και πολύ γρήγοροι στη αφαίρεση πραγμάτων, αποδείχτηκαν τρεις νεαροί Ρομά ηλικίας 19, 20 και 28  ετών που μέσα σε λίγες ώρες το πρωί της Τρίτης (24/4), «ξαλάφρωσαν» ισάριθμα σπίτια σε Ράχες και Αχινό.

Οι νεαροί πλησίαζαν τα υποψήφια θύματά τους με διάφορες προφάσεις, ενώ αξιοποίησαν και τις περιπτώσεις που οι ιδιοκτήτες των σπιτιών απασχολούνταν στον κήπο έχοντας εκτεθειμένη κάποια είσοδο του σπιτιού τους. Κατάφεραν έτσι μέσα σε λίγες ώρες να αφαιρέσουν χρυσαφικά και μικρό χρηματικό ποσό, ενώ προσπάθησαν να εξαφανιστούν με ένα ασημί ΙΧ.

Για κακή τους τύχη ένας κάτοικος αντιλήφθηκε τις ύποπτες κινήσεις τους και ειδοποίησε το ΑΤ Στυλίδας, αστυνομικοί του οποίου νωρίς το μεσημέρι τους είχαν εντοπίσει και συλλάβει.

Επάνω τους βρέθηκαν κάποια χρήματα, αλλά και κλοπιμαία. Χαρακτηριστικά ο ένας δράστης φορούσε ρολόι που μόλις είχε κλέψει, ενώ ένας άλλος χρησιμοποιούσε κλεμμένο κινητό! Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο ως μέσο διευκόλυνσης των παράνομων ενεργειών τους.

Με τη σε βάρος τους δικογραφία, οι νεαροί, δύο εκ των οποίων είναι κάτοικοι Καμηλόβρυσης, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση