Λαμία: Ζευγάρι κινδύνεψε να καεί για να σώσει αγελάδα που είχε τραγικό τέλος - ΒΙΝΤΕΟ - Σκληρές εικόνες!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 05 Μαΐου 2018 15:20 Λαμία: Ζευγάρι κινδύνεψε να καεί για να σώσει αγελάδα που είχε τραγικό τέλος - ΒΙΝΤΕΟ - Σκληρές εικόνες!

Το άτυχο ζώο βρήκε μαρτυρικό θάνατο σε "χόβολη" από καμένο φλοιό ρυζιού, που καίει ανεξέλεγκτα σε περιοχή της Μαυρομαντήλας, κοντά στα διόδια.

Η περιπέτεια ενός ζευγαριού κτηνοτρόφων και ο τραγικός θάνατος ενός ζώου τους, έφερε στο φως μια αυτοσχέδια χωματερή που σιγοκαίει, εδώ και μήνες στην περιοχή «Μαυρομαντήλα» μερικές εκατοντάδες μέτρα από τη θάλασσα και από τα ομώνυμα διόδια.

Η αγελάδα του κτηνοτρόφου έπεσε στην «παγίδα» ενός τεράστιου «καζανιού», που σιγοβράζει καίγοντας φλοιούς από ρύζι ιδιωτικής εταιρίας, λίγα μέτρα από την Εθνική Οδό. Όπως καταγγέλλει ο γιος του κτηνοτρόφου στην κάμερα του LamiaReport το άτυχο ζώο πάτησε στην καιόμενη έκταση και έπεσε μέσα βρίσκοντας αργό και μαρτυρικό θάνατο.

Μάλιστα οι γονείς του προσπάθησαν να βοηθήσουν το ζώο τους, όμως κινδύνεψαν και οι ίδιοι, αφού υπέστησαν εγκαύματα και χρειάστηκε ασθενοφόρο για να τους μεταφέρει στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Στο σημείο βρέθηκε και όχημα της Πυροσβεστικής, η οποία καλείται να αντιμετωπίσει την υπόθεση μιας έκτασης που εξακολουθεί και σιγοκαίει αν και έχουμε μπει για τα καλά στην αντιπυρική περίοδο.

Όπως φαίνεται και στην κάμερα, τα πάντα γύρω έχουν κιτρινίσει από τα υπολείμματα του ρυζιού, μια ποσότητα που είτε καμένη είτε αυτούσια, καταλήγει μέσω των αρδευτικών αυλάκων στη θάλασσα. Οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν το λόγο.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες - Προσοχή σκληρές εικόνες!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση