Αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας η συνεδρίαση του ΔΣ Μακρακώμης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018 16:32 Αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας η συνεδρίαση του ΔΣ Μακρακώμης

Η αποχή των μελών της αντιπολίτευσης είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μακρακώμης που ήταν προγραμματισμένο για την Πέμπτη 14 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα οι σύμβουλοι της μειοψηφίας, αν και κάποιοι από αυτούς βρέθηκαν έξω από το συνεδριακό κέντρο Αθανασίου και Μαίρης Ακρίδας όπου διεξάγονται οι συνεδριάσεις, εν τούτοις δεν εισήλθαν εντός διαμαρτυρόμενοι για την μη ύπαρξη εισηγήσεων στα 9 από τα 29 θέματα της ημερήσια διάταξης!

Τελικά στην πρόσκληση του προέδρου Κωνσταντίνου Μέρρα ανταποκρίθηκαν μόνο 10 ακόμη σύμβουλοι οι, Κυριαζής Γεώργιος, Μπότσης Βασίλειος, Καραγκούνης Αθανάσιος, Γιαννακόπουλος Γεώργιος, Μπήτος Κων/νος, Θεοδοσόπουλος Λάμπρος, Συρράφος Ξενοφών, Λιάγκας Γεώργιος, Κυρίτσης Γεώργιος και Αντωνίου Ευάγγελος, καθώς και ο Δήμαρχος Θύμιος Παπαευθυμίου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΔΣ το συμβούλιο θα επαναληφθεί σύντομα, ωστόσο μέχρι αυτή την ώρα δεν είχε αναρτηθεί κάτι σχετικό στην ιστοσελίδα του Δήμου

Αξίζει τέλος να σημειώσουμε ότι με αυτόν τον τρόπο έληξε άδοξα και η πρώτη Live μετάδοση του Δημοτικού Συμβουλίου, που πλέον μπορεί να το παρακολουθεί ο καθ’ ένας ζωντανά από το σπίτι του.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση