Λαμία: Έπεσε πάλι ξύλο στην πλατεία Πάρκου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Ιουλίου 2018 09:17 Λαμία: Έπεσε πάλι ξύλο στην πλατεία Πάρκου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Νέα σύρραξη μεταξύ των γνωστών «θαμώνων»…

Ένα ακόμη σοβαρό επεισόδιο μεταξύ των γνωστών παραβατικών θαμώνων της πλατείας Πάρκου έλαβε χώρα γύρω στη 1:30’ το μεσημέρι της Παρασκευής εν μέσω μάλιστα άμαχου πληθυσμού!

Την ώρα που γυναίκες με καροτσάκια διέσχιζαν την πιο κεντρική πλατεία της Λαμίας, δύο άτομα έλυναν με μπουνιές και καδρόνια τις διαφορές τους μέσα στο παρτέρι που βρίσκεται προς την πλευρά της οδού Χατζοπούλου.

Έντρομες οι μανάδες έτρεχαν να απομακρυνθούν, την ώρα που ένας Ρομά φέρεται να πήγε να χωρίσει τους συμπλεκόμενους.

Κάπου εκεί χάθηκε το μέτρημα καθώς ακολούθησε σύρραξη μεταξύ τουλάχιστον 20 ατόμων, με τους περαστικούς να είναι για μια ακόμη φορά στο ίδιο έργο θεατές.

Στο μέσον βρέθηκε αρχικά ένας και μοναδικός τροχονόμος, που προς τιμήν του δε δίστασε να επέμβει και με τη βοήθεια κάποιων πιο ψύχραιμων να σταματήσει τον καυγά.

Με την εμφάνιση μιας ομάδας ΔΙΑΣ, τουλάχιστον οι «πρωταγωνιστές» του επεισοδίου εξαφανίστηκαν και το συμβάν έληξε χωρίς να γίνει κάποια προσαγωγή.

Δείτε το βίντεο:

Τα διαλυμένα παγκάκια στην δυτική πλευρά της πλατείας είναι αδιάψευστοι μάρτυρες, για τα «όπλα» των συμπλοκών που έχουν γίνει καθημερινότητα μέσα στην καρδιά της πόλης.

Δείτε και φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση