Σοκ στη Λαμία: Πατέρας ενός παιδιού κρεμάστηκε σε καρότσα φορτηγού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2018 08:10 Σοκ στη Λαμία: Πατέρας ενός παιδιού κρεμάστηκε σε καρότσα φορτηγού

Τραγικό τέλος για 40χρονο πατέρα ενός μικρού παιδιού που κρεμάστηκε σε καρότσα φορτηγού - Τον βρήκε ο ιδιοκτήτης του φορτηγού και ενημέρωσε την αστυνομία.

Το τραγικό συμβαν έγινε λίγο πριν τις 12:00' το μεσημέρι της Κυριακής, στη νότια πλευρά της πόλης και συγκεκριμένα κοντά στη συμβολή των οδών Ταϋγέτου και Γιαννιτσιώτη.

Εκεί ήταν παρκαρισμένο ένα φορτηγό που ανήκει σε παρακείμενη επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο εμπόριο φρούτων. Ο ένας από τους ιδιοκτήτες περνώντας από το σημείο είδε τον μουσαμά από το πίσω μέρος του φορτηγού να έχει ανοιχτεί και πλησίασε να δει τι συμβαίνει.

Τότε αντίκρισε τον 40χρονο άνδρα κρεμασμένο μέσα στην καρότσα, από έναν ιμάντα που είχε κρεμάσει στην οροφή του φορτηγού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για έναν 40χρονο Γεωργιανής υπηκοότητας που διέμενε στη Λαμία με την οικογένειά του. Ήταν πατέρας ενός μικρού παιδιού, ηλικίας περίπου 2 ετών.

Ο αυτόχειρας έκανε περιστασιακά κάποια μεροκάματα ξεφορτώνοντας φρούτα στη λαχαναγορά της Λαμίας. 

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να βάλει τέλος στη ζωή του.

Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το Α.Τ. Λαμίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση