• Εκτύπωση

Το "χωριό του Άη Βασίλη" φέτος μετακομίζει... Στυλίδα!Το μεγαλύτερο event - 9 Δεκεμβρίου έως 2 Ιανουαρίου ετοιμάζει ο Δήμος Στυλίδας και περιμένει επισκέπτες απ΄όλη την Ελλάδα....


Μια ευχάριστη και χαρούμενη είδηση έρχεται επιτέλους μέσα σ΄αυτό το γκρίζο τοπίο και μάλιστα έρχεται για να κάνει καλύτερη και πιο χαρούμενη την περίοδο των γιορτών, Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, για μικρούς και μεγάλους....

Η Δημοτική Κοινότητα Στυλίδας έχει ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζει το "χωριό του Άη Βασίλη". Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Στυλίδας Ευάγγελος Κυριακίδης είπε στο LR.

<<Δουλεύουμε σκληρά για το το μεγαλύτερο event της χρονιάς που θα γίνει στο «Πάρκο του Λαού». Συμμετέχουν σύλλογοι του Δήμου μας, ο "Σύλλογος παραπληγικών Στερεάς Ελλάδας", "το χαμόγελο του παιδιού", ο σύλλογος "Φλόγα" και ομάδα εθελοντών. Η είσοδος φυσικά και θα είναι ελεύθερη.

Το χωριό θα αποτελείται από τα περίπτερα των Συλλόγων, το Σπίτι του Άη Βασίλη, το Ταχυδρομείο, το igloo των Ξωτικών, το Εργαστήρι του Άη Βασίλη, το Σπίτι Παραμυθιών και τη Νανοπολιτεία.

Στα περίπτερα των Συλλόγων, τη Χριστουγεννιάτικη αγορά, θα μπορεί κανείς να βρει παραδοσιακά προϊόντα όπως γλυκίσματα, προϊόντα Ελιάς, χειροτεχνίες, αναμνηστικά κ.α.

Στο Σπίτι του Άη Βασίλη, τη ζεστή φωλιά του χωριού, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφίζονται με τον Άη Βασίλη ο οποίος θα τους προσφέρει γλυκίσματα.
Μην ξεχάσετε τη φωτογραφική σας μηχανή!!!

Στο Ταχυδρομείου του χωριού "Στυλίδα - Βόρειος Πόλος express", θα δίνεται η ευκαιρία στους μικρούς φίλους του Άη Βασίλη, να του στέλνουν γράμματα καθώς και να συμμετέχουν στο διαγωνισμό ζωγραφικής, κερδίζοντας όμορφα δώρα.

Στο igloo των Ξωτικών, μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Face Painting (Ζωγραφική Προσώπου).

Στο Εργαστήρι του Άη Βασίλη θα παρουσιάζεται ο τρόπος που ο Άη Βασίλης και τα Ξωτικά του ετοιμάζουν τα δώρα των μικρών του φίλων.

Στο Σπίτι των Παραμυθιών?? Αφήγηση αγαπημένων παραμυθιών στα παιδιά!

Στο Μαγικό Λούνα Παρκ, οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν και οι μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν πάλι παιδιά, ενώ στη Νανοπολιτεία θα μπορούν να επισκεφθούν τα μοναδικά χειροποίητα υπερμεγέθη σκηνικά από αγαπημένα κλασσικά παραμύθια.

Επίσης θα υπάρξουν εκδηλώσεις και συναυλίες με τοπικά συγκροτήματα, συγκροτήματα πανελλήνιας εμβέλειας και άλλους καλλιτέχνες που δεν θα ήθελα να αναφέρω ακόμη, αφού είμαστε στις συνεννοήσεις...Πάντως σας υποσχόμαστε άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα, με πολλές εκπλήξεις και πολύ κέφι...Περιμένουμε να έρθουν επισκέπτες απ΄ όλη την Ελλάδα, στο "χωριό του Άη Βασίλη" στη Στυλίδα, από 9 Δεκεμβρίου έως 2 Ιανουαρίου>>, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κυριακίδης.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB