• Εκτύπωση

Φροντιστήριο ΚΛΑΣΣΙΚΟ: Σταθερή αξία - Σταθερά ανοδική πορεία


Το φροντιστήριο με τις ιστορικά μεγάλες επιτυχίες στις εξετάσεις

Από την πληθώρα των μεγάλων επιτυχιών που έχουν σημειώσει κάθε χρόνο οι μαθητές μας ενδεικτικά υπενθυμίζουμε τις εξής δύο, που συνιστούν ιστορικά «ρεκόρ» για τα χρονικά των εξετάσεων:

2009 Κωνσταντίνα Χαρώνη (4ο Λύκειο Λαμίας)

Αρχαία Ελληνικά
20

(ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ επιτυχία, τόσο με το ισχύον σύστημα από το 2000 κ.εξ., όσο και με το παλαιότερο των Δεσμών, τουλάχιστον από το 1995 κ.εξ.)

2008 Στέλα Μαρκαντώνη (5ο Λύκειο Λαμίας)

‘Εκθεση
19,5

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΒΑΘΜΟΣ σε εξετάσεις Γ΄Λυκείου στη Φθιώτιδα, τουλάχιστον από το 2001 έως σήμερα με το ισχύον σύστημα και από το 1998 κ.εξ. με το σύστημα των Δεσμών)

Όλες τις επιτυχίες των μαθητών μας ανά χρονιά μπορεί να τις αναζητήσει κάθε ενδιαφερόμενος επισκέπτης της ιστοσελίδας μας.

Ωστόσο, δεν επαναπαυόμαστε και συνεχίζουμε την παράδοση των υψηλών επιδόσεων, για να πολλαπλασιάσουμε τις επιτυχίες και διακρίσεις μας.

Προσωπική διδασκαλία – διδακτικό προσωπικό

Βασική αρχή της φιλοσοφίας του φροντιστηρίου είναι ότι διδάσκει κατεξοχήν ο ίδιος ο διευθυντής Παναγιώτης Κουτκιάς.

Παράλληλα, η προσωπική διδασκαλία της διεύθυνσης πλαισιώνεται και από επιλεγμένο διδακτικό προσωπικό. Οι διδάσκοντες έχουν δοκιμαστεί και ειδικευθεί στο αντικείμενο που αναλαμβάνει να διδάξει ο καθένας. Το διδακτικό έργο στο σύνολό του εποπτεύεται από τη διεύθυνση του φροντιστηρίου, η οποία χαράζει και το γενικότερο επιτελικό σχεδιασμό.

Διδακτική εμπειρία 20 ετών – 13η χρονιά λειτουργίας

Έχοντας σημειώσει μια ιστορική διαδρομή 20 ετών διδακτικής εμπειρίας και ξεκινώντας τη 13η χρονιά λειτουργίας του φροντιστηρίου μας, διαθέτουμε την πείρα και τη γνώση, ώστε να προσφέρουμε το καλύτερο στους μαθητές μας.

Αξιοποιώντας, πάντως, όλο αυτό το κεφάλαιο της πείρας μας διατηρούμε ταυτόχρονα και τον ίδιο ενθουσιασμό, όπως τότε, την πρώτη στιγμή στο ξεκίνημά μας, και επιδιώκουμε να γινόμαστε κάθε χρονιά, κάθε μέρα και καλύτεροι. Στόχος μας είναι να τοποθετούμε όλο και ψηλότερα τον πήχη της ποιότητας της δουλειάς μας και των παρεχόμενων εκπαιδευτικών υπηρεσιών μας.

Διαμορφώνουμε και κατοχυρώνουμε ένα επιστημονικά θεμελιωμένο πρόγραμμα σπουδών, γιατί η επιμονή στη λεπτομέρεια είναι που κρίνει τελικά και την ποιότητα.

Συστηματικός έλεγχος της πορείας των μαθητών – Ειλικρινής σχέση συνεργασίας με τους γονείς

• Διδασκαλία σε ολιγομελή και όσο το δυνατόν ομοιογενή τμήματα

• Έλεγχος της αφομοίωσης των γνώσεων που παραδόθηκαν σε κάθε μάθημα

• Προγραμματισμένα τακτικά διαγωνίσματα τις Κυριακές ή όποτε άλλοτε κριθεί σκόπιμο

• Τεστ, επαναληπτικές ασκήσεις

• Συχνές επαναλήψεις σε άνετα χρονικά περιθώρια μετά την ολοκλήρωση της ύλης

• Επίσημες ενημερώσεις γονέων σε καθορισμένες ημέρες, αλλά και καθημερινή επικοινωνία και προσωπική επαφή με τους γονείς

• Κατανοώντας τη δύσκολη οικονομική πραγματικότητα που αντιμετωπίζει η ελληνική οικογένεια, διαμορφώνουμε το ύψος των διδάκτρων μας σε λογικά πλαίσια, συμπεριλαμβάνοντας και οικονομικές προσφορές και ειδικά πακέτα τιμών.

Νέα συστήματα – εκπαιδευτικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις

• Φροντίζουμε πάντοτε να είμαστε ενήμεροι γύρω από τις τρέχουσες εξελίξεις στο χώρο της εκπαίδευσης, γιατί θέλουμε οι συντελούμενες αλλαγές να μας βρίσκουν έτοιμους να τις αντιμετωπίσουμε.

• Νέα εξεταστικά συστήματα, νέες ρυθμίσεις για τους εισακτέους στις Σχολές, νέα βιβλία και όσα άλλα συνθέτουν ένα σκηνικό εκπαιδευτικής αλλαγής τα μελετούμε και τα γνωρίζουμε σε βάθος, ώστε στη συνέχεια να ενημερώσουμε τα παιδιά κα τους γονείς υπεύθυνα.

• Προσαρμόζουμε το πρόγραμμα σπουδών και το περιεχόμενο της διδασκαλίας ανάλογα με τα κάθε φορά ισχύοντα.

• Όπως και στο παρελθόν, έτσι και φέτος συγχρονιζόμαστε με τα νέα εκπαιδευτικά δεδομένα: για τα παιδιά της Α΄ Λυκείου που θα εξεταστούν με το νέο σύστημα, το οποίο πρόσφατα ανακοινώθηκε, θα ακολουθήσουμε πρόγραμμα μαθημάτων εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις του νέου Λυκείου. Το ίδιο θα πράξουμε και αργότερα, όταν στις επόμενες τάξεις τα παιδιά αυτά θα επιλέξουν τις Ομάδες Προσανατολισμού.

Ξεκινάμε δυναμικά τη νέα σχολική χρονιά, στοχεύοντας πάντα ψηλά!


ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΡΧΑΙΟΥ & ΝΕΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ
                            "ΚΛΑΣΣΙΚΟ"
   Παναγιώτης Κουτκιάς – κλασσικός φιλόλογος

                  Αγίου Νικολάου 4 - Λαμία 
                 
Τηλ. &
fax 22310 52119.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB