• Εκτύπωση

Το ομαδικό ασφαλιστήριο τίναξε στον αέρα την συνεδρίαση του ΕπιμελητηρίουΚλίμα έντασης και καταγγελίες για αδιαφανείς διαδικασίες - Διακόπηκε η συνεδρίαση του Επιμελητηρίου...


Στον αέρα τινάχτηκε η χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας ,με το θέμα της ομαδικής ασφάλισης των μελών να ναρκοθετεί από την αρχή τη συζήτηση και να προκαλεί οξύτατες αντιπαραθέσεις.

Τις καταγγελίες για αδιαφανείς διαδικασίες στον ανοιχτό μειοδοτικό διαγωνισμό για την ασφάλιση των μελών του Επιμελητηρίου έκαναν τα μέλη της μειοψηφίας Γιάννης Μπέρδος και Βασίλης Πασλής εγκαλώντας τον πρόεδρο Αλέκο Διαμαντάρα ότι προχώρησε σε αυθαίρετες ενέργειες χωρίς να έχουν ληφθεί αποφάσεις από την Διοικητική Επιτροπή και το Διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των μελών της μειοψηφίας, η πιο ακριβή εταιρεία ανέλαβε να κάνει την ομαδική ασφάλιση των μελών του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας , χωρίς την έγκριση του Διοικητικού συμβουλίου και μόνο εκ των υστέρων συνεδρίασε η Διοικητική Επιτροπή για να εγκρίνει την ειλημμένη απόφαση για την ομαδική ασφάλιση .

Μάλιστα ο κ. Πασλής ανεβάζοντας τούς τόνους στο συγκεκριμένο θέμα ζήτησε την παραίτηση του προέδρου και κάλεσε τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου να επαναφέρει το θέμα σε επόμενη συνεδρίαση για να επανεξεταστεί.

Απαντώντας στις κατηγορίες που δέχτηκε από την μειοψηφία ο πρόεδρος του ΕΒΕ τόνισε ότι οι αποφάσεις που ελήφθησαν στο συγκεκριμένο θέμα είναι αποφάσεις του Διοικητικού συμβουλίου, ενώ όσον αφορά τις καταγγελίες για αδιαφανείς διαδικασίες ο κ. Διαμαντάρας ανέφερε πως την ημέρα που ανοίχθηκαν οι προσφορές των ενδιαφερόμενων εταιρειών ήταν παρόντα οκτώ μέλη του Επιμελητηρίου .

Η ένταση προκλήθηκε όταν στην αρχή της συνεδρίασης το μέλος του Διοικητικού συμβουλίου ζήτησε να τοποθετηθεί επί του θέματος της έγκρισης των πρακτικών, ωστόσο δεν του δόθηκε ο λόγος με το αιτιολογικό οτι δεν ηταν παρών στην προηγούμενη συνεδρίαση και ως εκ τούτου δεν έχει δικαίωμα να τοποθετηθεί .

Στο σημείο αυτό τα πνεύματα οξύνθηκαν και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου διέκοψε τη συνεδρίαση για να εκτονωθεί η κατάσταση. Το Διοικητικό Συμβούλιο επανήλθε λίγη ώρα αργότερα και η συνεδρίαση συνεχίστηκε κανονικά με τη συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης .
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB