• Εκτύπωση

Λαμία: Πεταμένοι...ΑΝΘΡΩΠΟΙ στο κέντρο της πόλης! - ΦΩΤΟ


Τα δυο ηλικιωμένα αδέλφια, άνδρας και γυναίκα, βρέθηκαν πετάμενα στο δρόμο, δίπλα στο παλιό εγκαταλειμμένο και ακατοίκητο σπίτι τους...

Για πολλά χρόνια οι δυο αυτοί άνθρωποι ζούσαν μέσα σε ένα σπίτι - τρώγλη, χωρίς ρεύμα, χωρίς τουαλέτα, μέσα σε ένα βουνό, κυριολεκτικά, από σκουπίδια, μαζί με τα ποντίκια και τις γάτες.

Πριν από δυο μήνες με προσωπική παρέμβαση του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας κ. Νικήτα Θεολογίτη, δόθηκε ένα τέλος στο μαρτύριό τους, αφού το σπίτι σφραγίστηκε και τα δυο ηλικιωμένα αδέλφια μεταφέρθηκαν σε ίδρυμα στην Αθήνα (δείτε φώτο και διαβάστε σχετικά).

Δυστυχώς χθες το απόγευμα, τα δυο αδέλφια βρέθηκαν αν είναι σε κακό χάλι πετάμενα στο δρόμο δίπλα ακριβώς από το παλιό τους σπίτι. Η κατάσταση ήταν απελπιστική. Δεν μπορούσαν να σταθούν στα πόδια τους. Έτρεμαν από το κρύο.Οι γείτονες όταν τους είδαν έπαθαν σοκ. Κάποιοι από αυτούς τους έδωσαν νερό, φαγητό, παπούτσια, και τους σκέπασαν με κουβέρτες.

<< Τι θα γίνουν αυτοί οι άνθρωποι θα πεθάνουν αν μείνουν έξω στο δρόμο. Το σπίτι δεν κατοικείται είναι γεμάτο σκουπίδια. Πως είναι δυνατόν να τους άφησαν πάλι στο δρόμο; Υπάρχει κράτος - πρόνοια; >>, έλεγε εξοργισμένος ένας από τους γείτονες στο LamiaReport.

Μιλήσαμε μαζί τους και μας είπαν ότι τους είχαν στο "Δαφνί", ότι τους έδωσαν εξιτήριο και ότι ήρθαν με το λεωφορείο από Αθήνα και βρέθηκαν στο δρόμο.

Η αστυνομία κάλεσε το ΕΚΑΒ και τα δυο αδέλφια διακομίσθηκαν προσωρινά στο νοσοκομείο Λαμίας.

Κάνουμε έκκληση στον Εισαγγελέα να παρέμβει και πάλι για να δοθεί, ελπίζουμε οριστικά αυτή τη φορά, μια λύση.Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB