• Εκτύπωση

Βρήκαν τον ασυνείδητο οδηγό που τράκαρε και εγκατέλειψε τον 47χρονο Εκαβίτη που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή


Η Τροχαία Λαμίας μετά από μεθοδική έρευνα κατάφερε να εντοπίσει τον οδηγό που τράκαρε και εγκατέλειψε τον άτυχο δικυκλιστή, πατέρα δυο παιδιών, ο οποίος δίνει μάχη στην εντατική από το βράδυ της Παρασκευής (διαβάστε σχετικά)....

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ασυνείδητος οδηγός αρχικά είχε αρνηθεί την εμπλοκή του στο τροχαίο και είχε πει ότι σταμάτησε για να βοηθήσει, ωστόσο αργότερα αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι το αυτοκίνητό του ήρθε σε επαφή με το μηχανάκι του 47χρονου Εκαβίτη, ο οποίος σύμφωνα με τον οδηγό του αυτοκινήτου επιχείρησε να τον προσπεράσει και συγκρούστηκαν.

Ο λόγος για έναν 41χρονο επαγγελματία από τη Λαμία, που τελικά από τα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα της τροχαίας, αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι εμπλέκεται στο τροχαίο, που έστειλε τον δικυκλιστή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας, με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αφού δεν φορούσε κράνος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 47χρονος είχε πέσει και στο παρελθόν θύμα σοβαρού τροχαίου και κατάφερε να κερδίσει τη μάχη στην εντατική, όπου είχε νοσηλευτεί για μήνες.

Οι γιατροί είναι και πάλι συγκρατημενα αισιόδοξοι ότι και αυτή τη φορά θα καταφέρει να βγει νικητής, ωστόσο ακόμα η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη.

Εν τω μεταξύ οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονται και κάνουν λόγο για δρόμο καρμανιόλα, στον οποίο συμβαίνουν πολύ συχνά ατυχήματα: «Κινδυνεύουν τα παιδιά μας. Κάντε κάτι. Δεν υπάρχουν πεζοδρόμια. Όλοι τρέχουν και ειδικά τα μεγάλα οχήματα. Είναι είσοδος - έξοδος της πόλης, με τρομερή κίνηση τους καλοκαιρινούς μήνες, χωρίς πεζοδρόμια και με ελλειπή φωτισμό. Περπατάει τόσος κόσμος και μικρά παιδιά. Επιτέλους ας ενδιαφερθούν οι αρμόδιοι....», έλεγε ένας από τους κατοίκους στο LamiaReport.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB