ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Αντιμέτωποι με δίωξη οι δύο συλληφθέντες για τα επεισόδια πριν από τη δίκη της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού

Αντιμέτωποι με δίωξη οι δύο συλληφθέντες για τα επεισόδια πριν από τη δίκη της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού

Οι δύο νεαροί διώκονται για διατάραξη κοινής ειρήνης, απείθεια και παράβαση του νόμου περί αθλητισμού.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος άσκησε η εισαγγελέας σε βάρος των δύο ανδρών που συνελήφθησαν για εμπλοκή σε επεισόδιο, το οποίο συνέβη το πρωί της Δευτέρας 3 Νοεμβρίου έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, με αφορμή τη δίκη στο Εφετείο για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Οι δύο νεαροί διώκονται για διατάραξη κοινής ειρήνης, απείθεια και παράβαση του νόμου περί αθλητισμού, ενώ παραπέμφθηκαν να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η ΕΛ.ΑΣ προειδοποιεί για νέα τηλεφωνική απάτη: «Ισχυρίζονται ότι υπάρχει πρόβλημα με τα στοιχεία ταυτότητάς σας»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Η ΕΛ.ΑΣ προειδοποιεί για νέα τηλεφωνική απάτη: «Ισχυρίζονται ότι υπάρχει πρόβλημα με τα στοιχεία ταυτότητάς σας»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google