Απόπειρα αρπαγής ανηλίκου στη Γλυφάδα - Ο δράστης του είπε πως η μητέρα του είχε χτυπήσει
Το παιδί τρόμαξε, μπήκε σε γήπεδο της περιοχής και επικοινώνησε με τον πατέρα του
Οι Αρχές ερευνούν υπόθεση απόπειρας αρπαγής ανηλίκου, η οποία εκτυλίχθηκε στη Γλυφάδα.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένα παιδί το οποίο βγήκε από γήπεδο της περιοχής και ενώ περίμενε τη μητέρα του, ένας άντρας το φώναξε με το όνομά του, λέγοντάς του ότι η μητέρα του είχε χτυπήσει και ότι θα το έπαιρνε εκείνος.
Το παιδί τρόμαξε, μπήκε πάλι στο γήπεδο και επικοινώνησε με τον πατέρα του. Η οικογένεια του παιδιού έδωσε κατάθεση στην αστυνομία για το περιστατικό, ενώ έχει δοθεί και η περιγραφή του συγκεκριμένου άντρα.
Όλοι οι γονείς των αθλητών ενημερώθηκαν με σχετικό μήνυμα από τους συλλόγους για το περιστατικό, ζητώντας μάλιστα από τους γονείς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ενημερώσουν τα παιδιά τους σε περίπτωση καθυστέρησης, ώστε αυτά να παραμένουν στο γήπεδο, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη και οι έρευνες από την αστυνομία.
Πηγή: protothema.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Γνωστός δικηγόρος συνελήφθη για ξυλοδαρμό του ανήλικου γιου του
Με προφορική εισαγγελική εντολή αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η υπόθεση θα ακολουθήσει τη δικαστική οδό
Δεν αλλάζει σχολείο η νηπιαγωγός στα Άνω Λιόσια μέχρι να ολοκληρωθεί η ΕΔΕ - Εισαγγελική έρευνα για τον ξυλοδαρμό της
Τι δηλώνει ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Διονύσης Αναστασόπουλος στο protothema.gr - Στο ίδιο νηπιαγωγείο φοιτά και το δικό της παιδί
Γιατί καθυστερεί το κόμμα ο Σαμαράς - Άκυρο το γραφείο στην Ιπποκράτους, τα 26 ονόματα του στενού πυρήνα
«Το κόμμα έχει ιδρυθεί, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη». Αυτή είναι η απάντηση που δίνουν πρόσωπα από το περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά το τελευταίο διάστημα στην ερώτηση για το πότε θα πάρει σάρκα και οστά ο φημολογούμενος πολιτικός φορέας από τον Μεσσήνιο.
Μαζικές καταγγελίες για την ιδιωτική κλινική με τις παράνομες χημειοθεραπείες στη Θεσσαλονίκη -«Ζητούσε 12.000 ευρώ για 3-4 συνεδρίες»
Περίπου 300 ασθενείς νοσηλεύονται στην ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης, στην οποία οι επιθεωρητές της ΕΑΔ διαπίστωσαν ότι περιλαμβάνει και ογκολογικό τμήμα, που λειτουργούσε από το 2021 χωρίς νόμιμη άδεια.
Φύλλο και φτερό κάνουν οι «αδιάφθοροι» την πολεοδομία Μυκόνου, απομακρύνθηκε ο προϊστάμενος
Από την έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι του προϊσταμένου εντοπίστηκαν έγγραφα της υπηρεσίας καθώς και ένας αμφορέας που εξετάζεται αν εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου περί αρχαιοτήτων
Άνω Λιόσια: «Χτύπησε την κόρη μου και θόλωσα, της έριξα δυο χαστούκια», λέει ο άνδρας που επιτέθηκε στην δασκάλα
Ο γονέας δίνει τη δική του εκδοχή για την επίθεση στη διευθύντρια του νηπιαγωγείου - Τι υποστηρίζει για όσα προηγήθηκαν στο σχολείο