ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 17 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος: Σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι το πρωί της Δευτέρας στη Μητρόπολη, την επομένη στα Τίρανα – Ποιος είναι ο αντικαταστάτης του

Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος: Σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι το πρωί της Δευτέρας στη Μητρόπολη, την επομένη στα Τίρανα – Ποιος είναι ο αντικαταστάτης του

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου στα Τίρανα όπως επιθυμούσε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Η Ιερά Σύνοδος της Ορθοδόξου Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Αλβανίας με βαθύτατη θλίψη για την εκδημία του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστασίου, ανακοινώνει μετά την έκτακτη σύνοδο την απόφασή της να εκλέξει τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορυτσάς Ιωάννη Τοποτηρητή του Αρχιεπισκοπικού Θρόνου.

Επιπλέον, κηρύσσεται εκκλησιαστικό πένθος πέντε ημερών για την απώλεια του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστασίου, από 25η έως 29η Ιανουαρίου 2025. 

Την Τρίτη 28η Ιανουαρίου, ώρα 16:00 θα υποδεχθεί το σκήνωμα του αοιδίμου Αρχιεπισκόπου προ του Καθεδρικού Ναού «Αναστάσεως του Χριστού» Τιράνων, το οποίον εν συνεχεία θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα ολονυκτίως.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, ώρα 11:00, μετά την Θεία Λειτουργία.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος εκοιμήθη σήμερα (25.01.2025) έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου είχε μεταφερθεί εσπευσμένα από τα Τίρανα.

Σκέρτσος για την απαγόρευση των social media στους κάτω των 15: «Δίνουμε λύση αναλογική, συμβατή με ΕΕ και πρωτίστως εφαρμόσιμη»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Σκέρτσος για την απαγόρευση των social media στους κάτω των 15: «Δίνουμε λύση αναλογική, συμβατή με ΕΕ και πρωτίστως εφαρμόσιμη»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Περιστέρι: Συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση με την ατροπίνη – «Ο 41χρονος μας έλεγε “με φαρμακώνει” και δεν τον πιστεύαμε»
Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν