Δείτε το πλήρες πρόγραμμα διακοπών ρεύματος στη Φθιώτιδα
Από Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου…
Δείτε το πρόγραμμα διακοπών ρεύματος, για τις επόμενες ημέρες σε, περιοχές της Φθιώτιδας, όπως έχει ανακοινωθεί από τον ΔΕΔΔΗΕ. Αναλυτικά:
Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2026
Από ώρα 07:00’ έως 08:30’ στο Δήμο Λαμιέων και συγκεκριμένα στις οδούς ΥΔΡΑΣ, ΤΣΑΛΤΑΚΗ, ΨΑΡΩΝ, ΚΥΘΗΡΩΝ, ΑΝΔΡΟΥ, ΣΚΟΠΕΛΟΥ, ΤΜΗΜΑ ΠΑΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ και ΤΜΗΜΑ ΦΛΕΜΙΝΓΚ.
Από ώρα 07:30’ έως 08:30’ και από ώρα 15:00’ έως 16:00’ στο Δήμο Λοκρών μένουν χωρίς ρεύμα η περιοχή της ΛΙΒΑΝΑΤΑΣ, ΑΝΤ/ΣΙΟ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ, ΦΑΡΜΑ ΚΑΝΕΛΟΣ, ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΜΑΜΑΚΑΣ , ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΙΝΩΝ, ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΛΕΝΤΕΊ΄ΚΑ.
Από ώρα 07:30’ έως 16:00’ στο Δήμο Λοκρών μένουν χωρίς ρεύμα στις ΛΙΒΑΝΑΤΕΣ όλες οι οικίες και τα καταστήματα από το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ έως την έξοδο προς ΑΤΑΛΑΝΤΗ, τα Φ/Β και τα αρδευτικά της περιοχής.
Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2026
Από ώρα 07:00’ έως 08:00’ στο Δήμο Λαμιέων και συγκεκριμένα στις οδούς ΛΑΡΙΣΗΣ, ΚΑΡΠΑΘΟΥ, ΨΩΜΑ, ΤΣΙΛΑΛΗ, ΠΑΠΑΜΙΧΟΥ, ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΤΣΑΜΗ.
Από ώρα 08:00’ έως 09:00’ στο Δήμο Λαμιέων και συγκεκριμένα στις οδούς, τμήμα ΛΑΡΙΣΗΣ, ΣΑΝΑΤΟΡΙΟΥ, 1Η ΠΑΡΟΔΟΣ ΣΑΝΑΤΟΡΙΟΥ, 2Η ΠΑΡΟΔΟΣ ΣΑΝΑΤΟΡΙΟΥ, 3Η ΠΑΡΟΔΟΣ ΣΑΝΑΤΟΡΙΟΥ, 4Η ΠΑΡΟΔΟΣ ΣΑΝΑΤΟΡΙΟΥ.
Από ώρα 08:00’ έως 15:00’ στο Δήμο Λοκρών μένει χωρίς ρεύμα στην περιοχή του ΠΡΟΣΚΥΝΑ, το ΑΝΤ/ΣΙΟ στον ΒΙΒΟ και οι οικίες στον ΟΙΚΙΣΜΟ του ΒΙΒΟΥ, καθώς και οι οικίες πίσω από την ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ.
Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2026
Από ώρα 07:30’ έως 08:00’ και από ώρα 15:00’ έως 15:30’ στο Δήμο Καμένων Βούρλων, μένουν χωρίς ρεύμα ο ΜΩΛΟΣ, τα ΔΙΟΔΙΑ ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑΣ, ΑΝΑΒΡΑ, ΚΑΡΑΒΙΔΙΑ, ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΟΣ, ΠΑΤΑΡΕΙΚΑ
Από ώρα 08:00’ έως 15:00’ στο Δήμο Καμένων Βούρλων, μένουν χωρίς ρεύμα η ΜΕΝΔΕΝΙΤΣΑ, το ΑΝΤ/ΣΙΟ της, τα Φ/Β και τα αρδευτικά της περιοχής.
Από ώρα 09:00’ έως 10:00’ στο Δήμο Λαμιέων και συγκεκριμένα στις οδούς ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ, ΔΟΛΟΠΩΝ, ΑΧΑΙΩΝ, ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ, ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ, ΠΑΝΔΩΡΑΣ.
Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2026
Από ώρα 07:30’ έως 08:00’ και από ώρα 15:00’ έως 15:30’ στο Δήμο Καμένων Βούρλων, μένουν χωρίς ρεύμα ο ΜΩΛΟΣ, τα ΔΙΟΔΙΑ ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑΣ, ΑΝΑΒΡΑ, ΚΑΡΑΒΙΔΙΑ, ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΟΣ, ΠΑΤΑΡΕΙΚΑ.
Από ώρα 08:00’ έως 15:00’ στο Δήμο Καμένων Βούρλων, μένουν χωρίς ρεύμα η ΜΕΝΔΕΝΙΤΣΑ, το ΑΝΤ/ΣΙΟ της, τα Φ/Β και τα αρδευτικά της περιοχής.
Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2026
Από ώρα 08:00’ έως 15:00’ στο Δήμο Λοκρών μένουν χωρίς ρεύμα στην περιοχή τα WC της εθνικής οδού στο ρεύμα προς ΛΑΜΙΑ, στο ύψος της ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ, το ΑΝΤ/ΣΙΟ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ καθώς και το ΠΟΙΜΝΙΟΣΤΑΣΙΟ μετά την Γέφυρα προς ΘΕΟΛΟΓΟ (ΒΟΡΙΑΝΙΤΗΣ)
Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2026
Από ώρα 08:00’ έως 15:00’ στο Δήμο Καμένων Βούρλων μένει χωρίς ρεύμα στην ΚΑΡΥΑ το Ποιμνιοστάσιο ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟΥ.
Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες, μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ο Δομοκός γίνεται ενεργειακός κόμβος με τα φωτοβολταϊκά - Είναι όμως βιώσιμο για την περιοχή;
Τι λέει το νέο νομοθετικό πλαίσιο, γιατί δεν αγγίζει τον Δομοκό και ποιο είναι το επιτρεπόμενο ποσοστό κάλυψης ανά Περιφερειακή Ενότητα.
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ μέχρι 11 Σεπτεμβρίου
69.800 δικαιούχοι…
Πένθος στην Ευρυτανία για την 29χρονη κινηματογραφίστρια Μαρία Τσιώλη - Σκοτώθηκε στο φοβερό τροχαίο με τις μηχανές στην Αθήνα
Η 29χρονη κινηματογραφίστρια ετοίμαζε μάλιστα ταινία για τη ζωή στα Άγραφα που τόσο πολύ αγαπούσε.
Μαραθώνας: Η αναζήτηση της ληξιαρχικής πράξης θανάτου της 90χρονης «ξετύλιξε» το κουβάρι – Η κατάθεση της εγγονής
Η εγγονή της ηλικιωμένης κατέθεσε στην αστυνομία, ότι σε πρώτη φάση είχε ενημερωθεί ότι η γιαγιά της μπήκε σε γηροκομείο στην Πεντέλη και μετά από δύο χρόνια ότι πέθανε από καρκίνο του εντέρου
Μεθυσμένος οδηγός σκόρπισε τον πανικό στη Λαμία - Συγκρούστηκε μετωπικά, ενώ πριν είχε χτυπήσει κι άλλα αυτοκίνητα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
Ο υπαίτιος οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας.