Διαρρήκτης πέρασε τα φλουριά της βασιλόπιτας για χρυσές λίρες και τα έκλεψε από ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη - Δείτε βίντεο
Ο 19χρονος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Συνελήφθη 19χρονος που διέρρηξε ζαχαροπλαστείο και έκλεψε φλουριά βασιλόπιτας στη Θεσσαλονίκη.
Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν ο νεαρός έσπασε το παράθυρο και μπήκε στο ζαχαροπλαστείο της Καλαμαριάς.
Ο νεαρός άρπαξε 18 φλουριά από συρτάρι τα οποία πέρασε για χρυσές λίρες, σύμφωνα με τον ALPHA, στον οποίο προβλήθηκε και βίντεο από τις κινήσεις του νεαρού μέσα στο ζαχαροπλαστείο.
Περιπολούντες αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, εντόπισαν και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον 19χρονο ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν τα φλουριά και ένα κινητό τηλέφωνο, την κατοχή του οποίου δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.
Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών προέκυψε ότι ο συλληφθείς από κοινού με συνεργό του, από τον Αύγουστο του 2024 μέχρι τον Μάρτιο του 2025 είχαν διαρρήξει δύο αυτοκίνητα, έξι καταστήματα και προέβησαν σε μία κλοπή στο δρόμο, στις περιοχές Καλαμαριάς, Χαριλάου, Τούμπας και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Η λεία τους περιλαμβάνει χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα, φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και διάφορα έγγραφα και αντικείμενα των ιδιοκτητών.
Ο 19χρονος θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Metron Analysis: Στο 30,2% με προβάδισμα 14,4 μονάδων η ΝΔ, στο 15,8% η ΕΛΑΣ με απώλειες, κέρδη για ΠΑΣΟΚ, στην 8η θέση έπεσε η Καρυστιανού
Στις 17 μονάδες από 14 ανεβαίνει το προβάδισμα Μητσοτάκη έναντι Τσίπρα για την πρωθυπουργία - Εννιά κόμματα κερδίζουν το εισιτήριο για τη Βουλή, καθαρά εκτός ο ΣΥΡΙΖΑ - Χάνει 3,1 μονάδες το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού - Σταθερά στο 5% η «πολύ πιθανή» δυνητική ψήφος για το κόμμα Σαμαρά
Νέες διώξεις «βλέπει» ποινικολόγος στην υπόθεση Μαζωνάκη -Τι λέει ο φαρμακοποιός που έφτιαχνε σκευάσματα για τη γιατρό
Στην πορεία της δικαστικής έρευνας για την υπόθεση που αφορά τον Γιώργο Μαζωνάκη αναφέρθηκε ο ποινικολόγος Νίκος Αλεξανδρής, εκτιμώντας ότι ενδέχεται να οδηγήσει σε νέες διώξεις και στη διεύρυνση του κύκλου των προσώπων που θα βρεθούν στο επίκεντρο της έρευνας.
Κόντρα Ανδρουλάκη-Σχοινά στη Βουλή για το άρθρο 74, τα «άκρα» και τον λαϊκισμό
Η τοξικότητα στο δημόσιο λόγο, τα «άκρα»και η αλαζονεία μελών της κυβέρνησης έδωσαν «καύσιμο» στην αντιπαράθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μαργαρίτη Σχοινά με φόντο τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Ελληνοτουρκικές σχέσεις, Κυπριακό και Τεχνητή Νοημοσύνη τα βασικά σημεία της ομιλίας Μητσοτάκη τα ξημερώματα της Παρασκευής στον ΟΗΕ
«Ο διάλογος Ελλάδας-Τουρκίας πρέπει να συνεχιστεί, αλλά στη βάση του σεβασμού του Διεθνούς Δικαίου και των αρχών καλής γειτονίας» θα υπογραμμίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ τα ξημερώματα της Παρασκευής (ώρα Ελλάδος).
Ποιες ουσίες χορήγησαν στον Μαζωνάκη: Μιδαζολάμη και Anexate στο μικροσκόπιο, το μυστήριο με την προποφόλη πριν από την πλασμαφαίρεση
Νέα στοιχεία ενισχύουν το ενδεχόμενο να είχε χορηγηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, μιδαζολάμη στον τραγουδιστή και στη συνέχεια το αντίδοτό της, Anexate - Την ίδια ώρα, μαρτυρία αναφέρει ότι μέσα στο ιατρείο ακούστηκε και η λέξη «προποφόλη»
Ρόδος: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο «αντίο» στον πυροσβέστη Πέτρο Διακάκη
Βαρύ πένθος για τον 52χρονο πυροσβέστη - Μεσίστιες οι σημαίες σε όλες τις υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος