Διπλό τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό: Δυο νεκροί μετά από διαδοχικές συγκρούσεις και παράσυρση υπαλλήλου του αυτοκινητόδρομου
Οι αρμόδιες αρχές διερευνούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, ενώ στην Εγνατία επικρατεί κυκλοφοριακό χάος ,με τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας να έχουν κλείσει
Αδιανόητο διπλό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (28/03/2026) στην Εγνατία Οδό με τραγικό απολογισμό δυο νεκρούς, μια γυναίκα συνοδηγό και έναν υπάλληλο του αυτοκινητόδρομου που σταμάτησε να βοηθήσει.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό έγινε μετά τη σήραγγα της Δωδώνης, όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με νταλίκα, πιθανότατα λόγω χαλαζόπτωσης που είχε καταστήσει ιδιαίτερα επικίνδυνο το οδόστρωμα.
Το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό, στο ρεύμα προς Ηγουμενίτσα, περίπου 400 μέτρα πριν τα διόδια.
Αρχικά σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ Ι.Χ. αυτοκινήτου και νταλίκας, με αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να ακινητοποιηθούν στο οδόστρωμα. Στο σημείο έσπευσε στη συνέχεια όχημα της Εγνατίας Οδού για τη διαχείριση της κατάστασης.

Κατά τη διάρκεια ρύθμισης της κυκλοφορίας, υπάλληλος της εταιρείας παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ., με αποτέλεσμα να εκσφενδονιστεί στο αντίθετο ρεύμα και να τραυματιστεί θανάσιμα. Το ίδιο όχημα προσέκρουσε στη συνέχεια πάνω στην ήδη ακινητοποιημένη νταλίκα, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό της συνοδηγού του αυτοκινήτου.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά στοιχεία για τις ηλικίες των θυμάτων, ενώ αναμένεται ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του οδηγού του Ι.Χ., ο οποίος φέρεται να έχει τραυματιστεί. Δεν υπάρχουν ακόμη σαφείς πληροφορίες για τυχόν τραυματισμούς από την αρχική σύγκρουση, ενώ ο οδηγός της νταλίκας φαίνεται να μην έχει υποστεί σοβαρά τραύματα.
Όλα τα τραγικά γεγονότα εκτυλίχθηκαν στο ίδιο σημείο και στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας, μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, συνθέτοντας ένα σκηνικό διπλής τραγωδίας.
Λόγω του τροχαίου, αυξημένη είναι η κίνηση στο σημείο με τα οχήματα να παραμένουν ακινητοποιημένα.
Οι αρμόδιες αρχές διερευνούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, ενώ στην Εγνατία επικρατεί κυκλοφοριακό χάος ,με τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας να έχουν κλείσει.
πηγή: newsit.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Πρέβεζα: Μεγάλη κινητοποίηση για φωτιά στο Θεσπρωτικό – Στη μάχη και εναέρια μέσα
Ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο
Οδηγός με κλεμμένο αυτοκίνητο παραβίασε STOP στην Ηλιούπολη και συγκρούστηκε με ταξί – Δείτε εικόνες
Το ταξί από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης κατέληξε να κρέμεται σε αυλή σπιτιού
Επένδυση ύψους 4,2 εκατ. ευρώ από την Lidl Ελλάς για το πλήρως ανανεωμένο κατάστημά της στον Γέρακα
Ένας σύγχρονος χώρος 1.302 τ.μ. που συνδυάζει την τεχνολογία, τη βιωσιμότητα και την αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία.
Ιός Δυτικού Νείλου: Αττική και Θεσσαλία παραμένουν στο επίκεντρο της έξαρσης - «Ιδιαίτερη προσοχή μέχρι τέλος Σεπτέμβρη», λέει η Παγώνη
Η Ματίνα Παγώνη συνέστησε προσοχή στους πολίτες, λέγοντας μάλιστα ότι από τις αρχές του Οκτωβρίου αναμένεται να βελτιωθεί η εικόνα της έξαρσης – 13 χρόνων παιδί ανάμεσα σε 290 κρούσματα που εκδηλώθηκαν φέτος.
Βρέθηκε η σορός της 90χρονης μέσα σε σεντόνια στο υπόγειο του σπιτιού της οικογένειας στον Μαραθώνα
Συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου της ηλικιωμένης - Εισαγγελέας, ιατροδικαστής και ανθρωπολόγος στη μονοκατοικία του Μαραθώνα
Το Βρετανικό Μουσείο «μοιράζει» δεξιά κι αριστερά θραύσματα από τα Γλυπτά του Παρθενώνα – Το «όχι» της Αθήνας
Πως κινείται η ελληνική κυβέρνηση και τι «βλέπουν» ότι κρύβεται πίσω από την απόφαση των Βρετανών να «δανείζουν» τα κλεμμένα Γλυπτά σε άλλα μουσεία