ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Δόθηκαν τα στοιχεία του 63χρονου γιατρού που κατηγορείται πως ασέλγησε σε 14χρονη σε κατασκήνωση

Δόθηκαν τα στοιχεία του 63χρονου γιατρού που κατηγορείται πως ασέλγησε σε 14χρονη σε κατασκήνωση

Ο κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί την Τρίτη στον ανακριτή για να απολογηθεί - Αρνείται τα πάντα και υποστηρίζει πως εξέτασε τα παιδιά παρουσία νοσηλεύτριας

Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του γιατρού που κατηγορείται για ασέλγεια σε παιδιά σε κατασκήνωση των Χανίων, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία τη Δευτέρα (04.08.2025).

Με ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ αναφέρει πως σκοπός της δημοσιοποίησης των στοιχείων είναι να προστατευτούν τα παιδιά αλλά και για να αποκαλυφθεί αν ο γιατρός είχε ασελγήσει και σε άλλα ανήλικα. Η σοκαριστική υπόθεση έγινε γνωστή μετά την καταγγελία που έκαναν 2 γονείς στην αστυνομία στην οποία ανέφεραν πως ο 63χρονος ασέλγησε σε βάρος της 14χρονης κόρης τους κατά τη διάρκεια εξέτασης στην κατασκήνωση των Χανίων.

Όπως αναφέρει η αστυνομία με την ανακοίνωσή της, πρόκειται για τον Τσουβαλάκη Γεώργιο του Νικολάου και της Αναστασίας που γεννήθηκε το 1962 στα Χανιά. Πέρα από την 14χρονη, ένα 10χρονο αγόρι κατήγγειλε τον γιατρό στο εξεταστήριο της κατασκήνωσης στα Χανιά.

Ο 10χρονος φαίνεται πως αποκάλυψε στους γονείς του ότι ο 63χρονος την ώρα της εξέτασης τού θώπευσε τα γεννητικά όργανα. Από τη μεριά του ο γιατρός αρνείται τα πάντα, ενώ υποστηρίζει ότι όλες οι εξετάσεις των παιδιών έγιναν παρουσία νοσηλεύτριας.

Η ΕΛΑΣ κάνει έκκληση στους πολίτες να επικοινωνήσουν με την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων στους αριθμούς 2821030771 και 2821030772, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με το newsit.gr, αναμένεται να οδηγηθεί την Τρίτη στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Η Άννα Ντουντουνάκη στον τελικό των 100μ. πεταλούδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με πανελλήνιο ρεκόρ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Η Άννα Ντουντουνάκη στον τελικό των 100μ. πεταλούδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με πανελλήνιο ρεκόρ