Έγινε η μεταμόσχευση ήπατος στον 15χρονο που έπαθε θερμοπληξία – Αισιοδοξία μετά το χειρουργείο 8,5 ωρών
Η επέμβαση έγινε στο Τορίνο και στέφθηκε με επιτυχία
Μια πρώτη ανάσα ανακούφισης πήρε σήμερα (30/7/25) η οικογένεια του 15χρονου Δημήτρη που πριν από λίγες ημέρες έπαθε θερμοπληξία και κατέρρευσε κατά τη διάρκεια βόλτας στο Μέτσοβο.
Ο 15χρονος Δημήτρης ξεπέρασε όλα τα προβλήματα της θερμοπληξίας που έπαθε στο Μέτσοβο, ωστόσο το συκώτι του έπαθε ανεπανόρθωτη βλάβη με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητη η μεταμόσχευση ήπατος.
Το χειρουργείο 8,5 ωρών έγινε στο Τορίνο της Ιταλίας και όπως έγινε γνωστό, στέφθηκε με επιτυχία. Αμέσως μετά, σύμφωνα με το newsit.gr, το παιδί μεταφέρθηκε στην ειδική μονάδα του νοσοκομείου, με την ελπίδα να επιστρέψει σύντομα υγιής και δυνατός στην Ελλάδα.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν
Εξετάζεται το αν η αναισθησιολόγος προμήθευε παράνομα τις ουσίες στην γιατρό - Οι αντιφάσεις, η συνεργασία τους και το «δεν ήξερα» της 61χρονης
«Δαίδαλος»: 14 ερωτήσεις και απαντήσεις για τον εθνικό υπερυπολογιστή
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Δημήτρης Παπαστεργίου εγκαινίασαν τη νέα υποδομή στο Λαύριο, με υπολογιστική επίδοση 85,69 petaflops και εφαρμογές στην έρευνα και την Τεχνητή Νοημοσύνη.
"Άντε και στα δικά μας", εύχεται στέλεχος του Τσίπρα για τη Γαλλία - "Θέλουν και επιδιώκουν χάος" λένε Άδωνις-Μαρινάκης
"Τον Νοέμβριο βλέπω ότι μαθητές και φοιτητές θα βγουν στους δρόμους", είπε στέλεχος της ΕΛΑΣ για τα επεισόδια στη Γαλλία.