ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 20 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Έπιασαν στην Αστυπάλαια τους διαρρήκτες της Νέας Ερυθραίας με λεία 200.000 ευρώ

Έπιασαν στην Αστυπάλαια τους διαρρήκτες της Νέας Ερυθραίας με λεία 200.000 ευρώ

Οι τρεις διαρρήκτες είχαν εισέλθει πρωινές ώρες στη συγκεκριμένη κατοικία και αφαίρεσαν πλήθος χρυσαφικών, κοσμημάτων, ρολογιών και ηλεκτρονικών συσκευών

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Στα χέρια των διωκτικών αρχών έπεσαν οι δράστες της χρυσής διάρρηξης σε πολυτελή μεζονέτα της Νέας Ερυθραίας, από την οποία κατάφεραν φύγουν με λεία που ανέρχεται σε 200.000 ευρώ.

Η διάρρηξη είχε πραγματοποιηθεί τον περασμένο Μάρτιο στη Νέα Ερυθραία, ενώ η ομάδα που την έφερε εις πέρας αποτελούνταν από δύο άνδρες ηλικίας 37 και 42 ετών και μια γυναίκα 39 χρονών.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κηφισιάς όλο αυτό το διάστημα δούλευαν μεθοδικά και τελικά κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες στο νησί της Αστυπάλαιας.


Οι τρεις διαρρήκτες είχαν εισέλθει πρωινές ώρες στη συγκεκριμένη κατοικία και αφαίρεσαν πλήθος χρυσαφικών, κοσμημάτων, ρολογιών και ηλεκτρονικών συσκευών με το οικονομικό όφελος να υπολογίζεται στο χρηματικό ποσό των 200.000 ευρώ.

Στην κατοχή της 39χρονης συλληφθείσας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα που είχαν αφαιρεθεί κατά την διάρρηξη της οικίας, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη.

Σε βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνεται ο ένας από την ομάδα των τριών διαρρηκτών τη στιγμή που βρίσκεται σε ένα από τα υπνοδωμάτια και ψάχνει συρτάρια και ντουλάπες.

Πηγή: newsit.gr

Μητσοτάκης: Ευχές στην ηγεσία της ΕΛΑΣ για την Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Μητσοτάκης: Ευχές στην ηγεσία της ΕΛΑΣ για την Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Περιστέρι: Συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση με την ατροπίνη – «Ο 41χρονος μας έλεγε “με φαρμακώνει” και δεν τον πιστεύαμε»
Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν