ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 15 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Γεννήθηκε αγοράκι εν μέσω σεισμών στη Σαντορίνη

Γεννήθηκε αγοράκι εν μέσω σεισμών στη Σαντορίνη

Η ανάρτηση του Μάριου Θεμιστοκλέους: «Συγχαρητήρια στη δυνατή μητέρα και ένα μεγάλο μπράβο στο προσωπικό για την αφοσίωσή του»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Ένα υγιέστατο αγοράκι γεννήθηκε εν μέσω σεισμών στη Σαντορίνη. Η οικογένεια αποφάσισε να μην φύγει από το νησί παρά τις σεισμικές δονήσεις και το παιδί γεννήθηκε το απόγευμα της Τρίτης.

Ο υφυπουργός Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους που βρέθηκε στο νησί, επισκέφτηκε τη μητέρα και το μωρό για να ευχηθεί.

«Εν μέσω σεισμών στη Σαντορίνη, μια νέα ζωή ήρθε στον κόσμο! Συγχαρητήρια στη δυνατή μητέρα και ένα μεγάλο μπράβο στο προσωπικό για την αφοσίωσή του.

Να είναι πάντα υγιές και ευτυχισμένο το αγοράκι σας!», αναφέρει σε ανάρτηση του, που συνοδεύεται από φωτογραφία με την νέα μητέρα, ο κ. Θεμιστοκλέους.

Σκέρτσος για την απαγόρευση των social media στους κάτω των 15: «Δίνουμε λύση αναλογική, συμβατή με ΕΕ και πρωτίστως εφαρμόσιμη»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Σκέρτσος για την απαγόρευση των social media στους κάτω των 15: «Δίνουμε λύση αναλογική, συμβατή με ΕΕ και πρωτίστως εφαρμόσιμη»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Περιστέρι: Συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση με την ατροπίνη – «Ο 41χρονος μας έλεγε “με φαρμακώνει” και δεν τον πιστεύαμε»
Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν