Γκάζι: Η 16χρονη με την παρέα της ήπιαν ένα μπουκάλι βότκα πριν πάνε στο κλαμπ - Δεν τους ζήτησαν ταυτότητα
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως, από τις καταθέσεις των φίλων, για τον θάνατο της 16χρονης έξω από νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι.
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως, από τις καταθέσεις των φίλων, για τον θάνατο της 16χρονης έξω από νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι, το βράδυ του Σαββάτου.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα των φίλων της ανήλικης, έφυγαν από σπίτι στην Καλλιθέα, πήγαν σε μία κάβα κοντά στο σημείο και αγόρασαν ένα μπουκάλι βότκα.
Οι Αρχές είδαν από τις κάμερες της κάβας, ότι η 18χρονη φίλη της ανήλικης αγόρασε το μπουκάλι με τη βότκα, συνεπώς ο υπάλληλος του καταστήματος που πούλησε το ποτό, δεν θα κατηγορηθεί.
Στη συνέχεια, η παρέα των νεαρών παιδιών κάθισε σε ένα πάρκο στις Τζιτζιφιές και -όπως κατέθεσαν- ήπιαν σε σφηνάκια όλο το μπουκάλι. Μετά πήγαν στο μίνι μάρκετ -το οποίο φαίνεται και σε βίντεο ντοκουμέντο- χωρίς να αγοράσουν όμως αλκοόλ, και κατέληξαν στο κλαμπ στο Γκάζι.
Τι έγινε μέσα στο κλαμπ στο Γκάζι
Όπως καταθέτει η παρέα, μέσα στο κλαμπ η 18χρονη ήπιε τρεις γουλιές από το ποτό που παρήγγειλε και στη συνέχεια πήγε και έκανε εμετό. Επέστρεψε στην παρέα της και είπε ότι την πείραξε το ποτό που είχε πιει. Η 16χρονη ήπιε ολόκληρο το δικό της και ό,τι είχε απομείνει από της 18χρονης. Για αυτό τον λόγο οι αστυνομικοί θεωρούν πιο πιθανό ο θάνατός της να σχετίζεται με την κατανάλωση αλκοόλ.
Στο κλαμπ δεν υπάρχουν κάμερες, αλλά οι Αρχές έχουν στα χέρια τους καταθέσεις ότι ο καθένας από την παρέα παρήγγειλε το δικό του ποτό και δεν έγινε ηλικιακός έλεγχος.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
«Κουμπαράς» για τα παιδιά: Ποιοι θα μπορούν να τον «ανοίγουν», πού θα επενδύονται τα χρήματα, πότε θα μπορεί κανείς να τα «σηκώσει»
Το νέο μοντέλο αποταμίευσης για τα παιδιά, με τη συμμετοχή του κράτους στη δημιουργία του αρχικού τους κεφαλαίου, εξειδικεύεται με το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.
Συναγερμός στην Ομόνοια: Άτομο έπεσε από τον δεύτερο όροφο ξενοδοχείου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Το άτομο επέζησε της πτώσης και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».
Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε τον υπερυπολογιστή «Δαίδαλο»: Η Ελλάδα είναι πιο μπροστά σε σχέση με άλλες χώρες
Ο «Δαίδαλος» θα παρέχει υπολογιστικούς πόρους σε πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, νεοφυείς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και δημόσιους φορείς.
Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Αντίστροφη μέτρηση με το βλέμμα στην Τουρκία -Μεταξύ νέας έντασης και χρυσής τομής
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επανέναρξη των ερευνών της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου, με το επόμενο διάστημα να θεωρείται καθοριστικό για την πορεία ενός έργου που έχει βρεθεί επανειλημμένα στο επίκεντρο της ελληνοτουρκικής αντιπαράθεσης.
Εγκαινιάζεται ο εθνικός υπερυπολογιστής «Δαίδαλος» στο Λαύριο, έργο προϋπολογισμού 58,9 εκατ. ευρώ
Διαθέτει μετρημένη υπολογιστική επίδοση 85,69 petaflops καταλαμβάνοντας την 31η θέση παγκοσμίως στη λίστα TOP500
Ο Τσίπρας υπέρ των κινητοποιήσεων στη Γαλλία: «Το μήνυμα έρχεται δυνατά» λέει
Ο πρόεδρος της ΕΛ.Α.Σ. ξεκινά περιοδεία στη Θεσσαλία όπου θα έχει συναντήσεις με αγρότες, κτηνοτρόφους, επαγγελματίες και νέους.