Η dj Μικαέλα και οι πελάτες μέσα από τις καταθέσεις των πρωταγωνιστών του ναρκω – πάρτι στα Καλύβια
Ο ιδιοκτήτης της βίλας στην κατάθεσή του αναφέρεται στη συμφωνία για την ενοικίαση, αλλά και στη γνωριμία με τη «Μικαέλα»
Η γνωριμία της «Μικαέλας» με τον ιδιοκτήτη της βίλας και το ιδιωτικό συμφωνητικό, η περιγραφή του αστυνομικού που πήρε μέρος στην επιχείρηση «καθαρά χέρια» της Δίωξης Ναρκωτικών, οι προσκλήσεις μέσω Instagram που ελάμβαναν οι καλεσμένοι και η αρνητική στάση της 44χρονης dj, εξαδέρφης του προέδρου του Αζερμπαιτζάν στις αρχές, αποκαλύπτονται μέσα από τις καταθέσεις των πρωταγωνιστών της υπόθεσης με το ναρκω – πάρτι στα Καλύβια, που παρουσιάζει το newsit.gr.
Ένα μυστικό πάρτι όπου η Αζέρα διοργανώτρια με το βρετανικό διαβατήριο, διέθετε άφθονη τη «λευκή κυρία» στους εκλεκτούς πελάτες και είχε ως αποτέλεσμα μετά τη μεγάλη έφοδο των ράμπο της Δίωξης Ναρκωτικών, να συλληφθούν 13 άτομα και να κατασχεθούν οι παράνομες ουσίες μεταξύ αυτών κοκαΐνη, ροζ κοκαΐνη, ecstasy και MDMA αλλά και ένα χρηματοκιβώτιο φορτωμένο με 43.000 ευρώ.
Ο ιδιοκτήτης της βίλας
Ο ιδιοκτήτης της βίλας στην κατάθεση του ξεδίπλωσε το χρονικό της επαφής αρχικά με έναν εκ των συλληφθέντων, προκειμένου να ενοικιάσει το σπίτι του, αναφέρεται στη συμφωνία που έγινε με ιδιωτικό συμφωνητικό για την ενοικίαση έναντι του ποσού των 1000 ευρώ αλλά και στη γνωριμία με τη «Μικαέλα».
«Είμαι ιδιοκτήτης της οικίας που βρίσκεται στα Καλύβια Αττικής. Τη συγκεκριμένη οικία την χρησιμοποιώ για βραχυχρόνια ενοικίαση σε διάφορα άτομα και για την διεξαγωγή εκδηλώσεων.
Στις αρχές Δεκεμβρίου 2024, ήρθε σε επικοινωνία μαζί μου ένας από τους συλληφθέντες προκειμένου να ενοικιάσει την οικία για την διοργάνωση εκδήλωσης- πάρτι για το χρονικό διάστημα από 27 Δεκεμβρίου 2024 έως και 31 Δεκεμβρίου 2024.
Μετά από λίγες ημέρες ήρθε ο συλληφθείς μαζί με έναν συνεργάτη του προκειμένου να δουν το χώρο της οικίας. Αφού είδαν το χώρο συμφωνήσαμε να ενοικιάσει το χώρο για το ανωτέρω διάστημα έναντι του ποσού των 992 ευρώ.
Μετά από κάποιες μέρες και αφού επικοινωνία μεταξύ μας ήταν δύσκολη, τελικά μου έστειλε τα χρήματα για την ενοικίαση σε τραπεζικό λογαριασμό στις 23 Δεκεμβρίου 2024.
Τα χρήματα κατατέθηκαν μέσω εταιρείας και γι’ αυτό το λόγο το συμφωνητικό που συνέταξα για την ενοικίαση της οικίας έγινε στο όνομα αυτής της εταιρείας.
Στις 25 Δεκεμβρίου 2024 βρεθήκαμε από κοντά με τον συγκεκριμένο όποιος είχε έρθει μαζί με μία κυρία, η οποία μιλούσε στην αγγλική γλώσσα και μου είπε ότι τον προσέλαβε για να διοργανώσει την εκδήλωση στην οικία προκειμένου να συντάξουμε το ιδιωτικό συμφωνητικό και να μου δώσει το ποσό των 1000 ευρώ ως εγγύηση για τυχόν ζημιά στην οικία.
Το φάκελο με το χρηματικό ποσό των 1000 ευρώ μου το παρέδωσε κυρία που είχε έρθει με τον συγκεκριμένο άνδρα. Την κυρία αυτή ο συγκεκριμένος μου τη γνώρισε ως Μικαέλα.
Μετά από αυτά συνέταξα το ιδιωτικό συμφωνητικό το οποίο υπέγραψε ο συλληφθείς και στο οποίο έβαλε και σφραγίδα της εταιρείας.
Την πρώτη μέρα που ενοικιάστηκε η οικία, στις 27 Δεκεμβρίου 2024 ήμουν παρών μόνο στην αρχή προκειμένου να μεταφερθούν κάποια έπιπλα και να φέρουν κάποια μηχανήματα και στη συνέχεια αποχώρησα.
Στο χώρο της οικίας δεν έχω κάποιο προσωπικό ασφαλείας. Εγώ απλά νοικιάζω το χώρο δεν έχω προσλάβει ποτέ κάποιο προσωπικό ασφαλείας ή κάποια άτομα να φυλάνε το χώρο της οικίας.
Αναγνωρίζω την γυναίκα η οποία μου κατέβαλε για την ενοικίαση της οικίας το ποσό των 1000 ευρώ. Τη λένε Μικαέλα και σας επισυνάπτω το ιδιωτικό συμφωνητικό».
Ο αστυνομικός
Ένας από τους αστυνομικούς που πραγματοποίησε την έφοδο, στη ναρκω-βίλα των Καλυβίων περιέγραψε τα εξής: «Είμαι αρχιφύλακας και υπηρετώ στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών/ Τμήμα Γενικών Υποθέσεων και Διεθνών Συνεργασιών.
Στην υπηρεσία μας, προ διημέρου, περιήλθε πληροφορία ότι σε ενοικιαζόμενη βίλα στα Καλύβια Αττικής, διοργανώνεται πάρτι στο οποίο διακινείται πλήθος ναρκωτικών ουσιών διαφόρων ειδών.
Σύμφωνα με τα πληροφοριακά δεδομένα, διοργανώτρια του πάρτι φερόταν να είναι γυναίκα ονόματι (σ.σ αναφέρεται στο πραγματικό όνομα της «Μικαέλας»), ενώ στο χώρο θα υπάρχει ασφάλεια που θα ελέγχουν την είσοδο για να παραβρεθούν άτομα με ηλεκτρονική πρόσκληση.
Άμεσα συστάθηκε ομάδα αστυνομικών της υπηρεσίας μου με επικεφαλής αξιωματικό προκειμένου να ελεγχθεί η βασιμότητα του πληροφοριακού υλικού.
Μεσημβρινές ώρες της 29ης Δεκεμβρίου 2024, προσεγγίσαμε το σημείο των συντεταγμένων που μας δόθηκε, όπου διαπιστώθηκε ότι πράγματι υφίσταται το εν λόγω οίκημα.
Ως εκ τούτου θέσαμε σε διακριτική επιτήρηση την εν λόγω οικία προκειμένου να διαπιστωθεί η βασιμότητα της πληροφορίας και αν όντως υπάρχει σε εξέλιξη οποιοδήποτε πάρτι.
Από την διακριτική επιτήρηση διαπιστώθηκε απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας αυξημένη κινητικότητα και συγκεκριμένα είσοδος διαφόρων οχημάτων στην εν λόγω οικία.
Ωστόσο λόγω του δυσπρόσιτου και του δυσεπιτήρητου του σημείου, ήταν αδύνατη η προσέγγιση μας καθώς υπήρχε αυξημένος κίνδυνος να αποκαλυφθεί η παρουσία και η ιδιότητα μας.
Καθώς επιχειρούσαμε διαπιστώθηκε πως δεν υπήρχε ασφάλεια για τον έλεγχο των ατόμων που εισέρχονται στο οίκημα, πλην αυτοί έμπαιναν στην οικία, απευθείας από την ανοιχτή κεντρική είσοδο.
Αφού είχαμε δει ότι είχαν ήδη έρθει αρκετά άτομα εντός και ακουγόταν μουσική, δόθηκε εντολή να ελέγξουμε την ανωτέρω οικία και να δούμε τι συμβαίνει. Πράγματι παρουσία δικαστικού λειτουργού εισήλθαμε εντός του οικοπέδου που βρισκόταν η οικία δίχως να μας ελέγξει κανείς».
Η Μικαέλα και οι πελάτες
Σε ό,τι αφορά στους συλληφθέντες όλοι κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος και στη λογική, «πήγα σε ένα πάρτι και δεν ήξερα ότι υπήρχαν ναρκωτικά». Μάλιστα αναφερόμενοι στο κάλεσμα έλεγαν ότι έγινε μέσω ηλεκτρονικών προσκλήσεων στο Instagram.
Ειδικότερα μια εκ των συλληφθέντων, ηλικίας 37 ετών σε ερώτηση των αστυνομικών «Ποιος σε κάλεσε στην οικία, από την οποία προσήχθη στην υπηρεσία μας και με ποιον τρόπο έγινε η πρόσκληση;» είπε πως «Με κάλεσε μέσω της εφαρμογής Instagram η Μικαέλα η οποία είναι γνωστή μου».
Ενώ στις ερωτήσεις «Γνώριζες ότι υπάρχουν ναρκωτικές ουσίες στο χώρο που βρισκόσουν; Σου πρόσφερε ή σε προέτρεψε κάποιος να αγοράσεις ναρκωτικές ουσίες; Είχες πρόσβαση στα δωμάτια του επάνω ορόφου της οικίας;», απάντησε αρνητικά.
Μια 23χρονη από το Μαρούσι ανέφερε πως «Στο συγκεκριμένο πάρτι πήγα για δουλειά μέσω μιας φίλης μου, η οποία με έφερε σε επικοινωνία με τον διοργανωτή του πάρτι.
Δε γνώριζα ότι υπήρχαν ναρκωτικές ουσίες δεν μου πρόσφερε ή με προέτρεψε κάποιος να αγοράσω ναρκωτικές ουσίες ενώ δεν είχα πρόσβαση στα δωμάτια του επάνω ορόφου της οικίας».
Από την πλευρά της εξαδέρφη του προέδρου του Αζερμπαϊτζάν, η διοργανώτρια Μικαέλα στις ερωτήσεις των αξιωματικών της Δίωξης Ναρκωτικών ήταν αρνητική, επέμενε να κρατά το στόμα της κλειστό επαναλαμβάνοντας πως ό,τι έχει να πει, θα το πει στην απολογία της.
Η νομική άποψη
Ο δικηγόρος των συλληφθέντων κ. Στάθης Μητσοκάλης, αναφερόμενος στην υπόθεση επισημαίνει στο newsit.gr πως «Είναι άδικο κάποιος να βαρύνεται με βαριές κατηγορίες διακίνησης ναρκωτικών, μόνο και μόνο επειδή συμμετείχε σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι όπου κάποιοι έκαναν χρήση ουσιών».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Γεωργιάδης για τις μεταγγίσεις στο Παίδων «Αγία Σοφία»: Θα παύσει άμεσα η ταλαιπωρία των 800 ασθενών
Καταρτίστηκε σχέδιο για την αντιμετώπιση των καθυστερήσεων - Στο νοσοκομείο μεταγγίζονται 800 πάσχοντες
500.000 ταμειακές στο «μάτι» της Εφορίας: Κλείνει η «τρύπα» στα φορολογικά έσοδα
Μόνο μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2026, τα έσοδα από ΦΠΑ αυξήθηκαν κατά 13,1%, δηλαδή κατά 1,69 δισ. ευρώ, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2025
Κυβερνητικές πηγές για Αλέξη Τσίπρα: Άλλα είπε στην ομιλία, άλλα έστειλαν γραπτώς
«Το μόνο σίγουρο είναι πως κάποια πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ, μεταξύ των οποίων και η έμφυτη τάση του κυρίου Τσίπρα να πολιτεύεται προσπαθώντας να εξαπατήσει τους πολίτες», σημειώνουν οι κυβερνητικές πηγές
Κυψέλη: Στερητικό σύνδρομο «δείχνουν» τα συμπτώματα του νεκρού βρέφους – Οι περιγραφές των γονιών του
Ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου, εξηγεί ότι ένα βρέφος που έχει εκτεθεί σε ναρκωτικές ουσίες μέσω της μητέρας του μπορεί να παρουσιάσει στερητικά συμπτώματα
Τι είναι το Ελ Νίνιο και πόσο μπορεί να επηρεάσει τον χειμώνα στην Ελλάδα, 10 ερωτήσεις και απαντήσεις
Πώς μπορεί κάτι που συμβαίνει στον Ειρηνικό να προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις σε άλλες χώρες και πώς επηρεάζει την ατμόσφαιρα - Η ανάλυση Τσατραφύλλια
Άνδρας εισέβαλε στο ΑΤ Μάνδρας και τραυμάτισε αστυνομικό με μαχαίρι, πυροβόλησαν τον δράστη στην κοιλιά
Ο δράστης μετά την εισβολή του στο τμήμα άρχισε να κυνηγάει τους αστυνομικούς και να τους απειλεί - Ο δράστης έχει διακομισθεί στο Θριάσιο σε σοβαρή κατάσταση - Διενεργείται προανάκριση για το περιστατικό