ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Καρέ-καρέ εμπρησμός από πρόθεση δίπλα σε δασική έκταση: Συνελήφθη 50χρονος – Δείτε βίντεο

Καρέ-καρέ εμπρησμός από πρόθεση δίπλα σε δασική έκταση: Συνελήφθη 50χρονος – Δείτε βίντεο

Ο 50χρονος φαίνεται να πλησιάζει ξερά χόρτα και λίγα δευτερόλεπτα αφότου απομακρύνεται από το σημείο, διακρίνονται οι πρώτες φλόγες

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει τη στιγμή του εμπρησμού στην περιοχή της Άνοιξης, τα ξημερώματα της Παρασκευής 17 Ιουλίου, στις 00:33.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 50χρονος Αλβανός που συνελήφθη έπειτα από συντονισμένες ενέργειες στελεχών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και ανακριτικών κλιμακίων φέρεται να είναι εκείνος που έβαλε τη φωτιά.

Στο υλικό που παρουσίασε το MEGA ο άνδρας φαίνεται να πλησιάζει ξερά χόρτα και απορρίμματα κοντά σε δασική έκταση. Λίγα δευτερόλεπτα αφότου απομακρύνεται από το σημείο, διακρίνονται οι πρώτες φλόγες.

Παρά τον κίνδυνο εξάπλωσης προς τη δασική έκταση της Άνοιξης και της Εκάλης, όπου απειλούνταν άμεσα κατοικίες, η φωτιά αντιμετωπίστηκε γρήγορα από τις πυροσβεστικές δυνάμεις. Παράλληλα, ο 50χρονος εντοπίστηκε στο σπίτι του, αναγνωρίστηκε από το βιντεοληπτικό υλικό και συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.


πηγή: newsbeast.gr

Περιστέρι: "Δεν επέτρεπε να δει το παιδί, ο άντρας της είχε φέρει την αστυνομία" - Ο ρόλος των γονιών της πρώην συζύγου
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Περιστέρι: "Δεν επέτρεπε να δει το παιδί, ο άντρας της είχε φέρει την αστυνομία" - Ο ρόλος των γονιών της πρώην συζύγου
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Θρίλερ με την εξαφάνιση 58χρονου Έλληνα μοναχού στην Τουρκία: Έφυγε από τα Γιαννιτσά για να γίνει ασκητής και χάθηκαν τα ίχνη του, τι απαντά το Προξενείο
Περιστέρι: Οι κινήσεις της 41χρονης που δηλητηρίαζε τον πρώην σύζυγό της – Οι κλήσεις και οι νοσηλείες της μητέρας του