Καστοριά: Αιματηρό επεισόδιο στο Άργος Ορεστικό – 24χρονος μαχαίρωσε 23χρονο ομοεθνή του στη λαϊκή
Το θύμα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς σοβαρά τραυματισμένο με μαχαιριά στην κοιλιά
Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στην Καστοριά στην περιοχή του Άργους Ορεστικού στη λαϊκή αγορά της Δευτέρας (22.09.2025). Κρατείται ένας 24χρονος αλλοδαπός για επίθεση με μαχαίρι σε 23χρονο συμπατριώτη του.
Κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες, οι δύο άνδρες φέρονται να λογομάχησαν έντονα στη λαϊκή αγορά του Άργος Ορεστικού στην Καστοριά, με την κατάσταση να κλιμακώνεται και ο ένας αλλοδαπός να τραυματίζει σοβαρά τον άλλον.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 23χρονος σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού, από όπου γρήγορα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς.
Το θύμα φέρει τραύματα στην κοιλιά αλλά, φαίνεται να είναι εκτός κινδύνου. Ο δράστης εντοπίστηκε λίγο αργότερα, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Άργους Ορεστικού. Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για τα ακριβή αίτια του αιματηρού περιστατικού.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Οικογένειες ομόφυλων ζευγαριών στα νέα σχολικά βιβλία Δημοτικού - Η απάντηση της κυβέρνησης
Τι απαντά ο συγγραφέας των βιβλίων.
«Δεν θυμάμαι πού την έβαλα, είναι προσωπικά θέματα αυτά» λέει η 68χρονη από τον Μαραθώνα που είπε ότι έθαψε τη μητέρα της για να παίρνει τη σύνταξη
«Έχει κάνει παρανομία η μητέρα μου αλλά ούτε σε εμένα δεν λέει τι έχει κάνει» λέει ο γιος της 68χρονης και εγγονός της εξαφανισμένης ηλικιωμένης.
Ο Μητσοτάκης θα εξαγγείλει στη ΔΕΘ 12 μέτρα που θα απλώνονται ως τις εκλογές - Σκέψεις για κάλπες τέλη Μαΐου, αρχές Ιουνίου
Ως αφετηρία μιας μακράς προεκλογικής περιόδου αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τη φετινή ΔΕΘ και η Θεσσαλονίκη μετατρέπεται σε βατήρα για την ανάπτυξη από τον πρωθυπουργό της κυβερνητικής οικονομικής πολιτικής του 2027, του προγράμματος της ΝΔ για την επόμενη τετραετία και της αντεπίθεσης για την ανάκτηση του χαμένου εδάφους στη Βόρεια Ελλάδα.
Ο Σταύρος Φλώρος ξεκινάει δικαστικό αγώνα κατά του «Survivor» -Μηνύει την παραγωγή και ζητάει 100 εκατ. δολάρια
Σε δικαστικό αγώνα προχωράει ο Σταύρος Φλώρος κατά της παραγωγής του «Survivor», διεκδικώντας 100 εκατομμύρια ευρώ αποζημίωση μετά το σοβαρό ατύχημα στον Άγιο Δομίνικο.
Κώστας Καραμανλής: Θα παρουσιάζει βιβλίο για Δομάζο-Αντωνιάδη την ώρα που ο Μητσοτάκης θα μιλάει στη ΔΕΘ
Ο Κώστας Καραμανλής θα συμμετάσχει στην παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Μπλιάτκα "Ο Στρατηγός και ο Κανονιέρης – Ο Κοντός και ο Ψηλός
Βιολογικοί γονείς του νεκρού βρέφους που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κυψέλη ο 43χρονος και η 38χρονη, τι έδειξαν τα αποτελέσματα DNA
Οι κατηγορούμενοι είναι γονείς του νεκρού παιδιού, της 15χρονης και του 12χρονου - Ο 9χρονος είναι γιος της Γερμανίδας αλλά όχι του Έλληνα