Κέρκυρα: 74χρονος Γερμανός έχασε την ζωή του κατά την διάρκεια οργανωμένης κατάδυσης
Ο 74χρονος έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια της κατάδυσης και ανασύρθηκε από σκάφος της επιχείρησης στην ξηρά
Η επιλογή, ενός 74χρονου Γερμανού που έκανε διακοπές στην Κέρκυρα, να ζήσει την εμπειρία της κατάδυσης στο ελληνικό νησί, είχε μια απρόσμενη κατάληξη αφού εκείνος έχασε τη ζωή του χθες, Τρίτη (2/9/25), κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας στην περιοχή “Άγιος Ηλιόδωρος” των Λιαπάδων.
Σύμφωνα με τη Λιμενική Αστυνομία της Κέρκυρας, ο Γερμανός έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια της οργανωμένης κατάδυσης σε επιχείρηση καταδυτικών υπηρεσιών αναψυχής.
Στη συνέχεια, ανασύρθηκε από σκάφος της επιχείρησης στην ξηρά, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με αρνητικά αποτελέσματα. Ο άνδρας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Παλαιοκαστρίτσας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση, ζητήθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κέρκυρας, ενώ, σύμφωνα με το newsit.gr, κατασχέθηκε ο καταδυτικός εξοπλισμός της επιχείρησης.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Αίγιο: Έρευνες για τον εντοπισμό 16χρονης μαθήτριας – Εξαφανίστηκε πηγαίνοντας στο σχολείο
Η ανήλικη έφυγε το πρωί από το σπίτι της με προορισμό το σχολείο, αλλά δεν επέστρεψε, με τους γονείς της να δηλώνουν την εξαφάνισή της στην Αστυνομία.
Πιερρακάκης: Οι τράπεζες να κάνουν περισσότερα για την οικονομία και την κοινωνία
Ο υπουργός απαρίθμησε τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση για το ιδιωτικό χρέος.
Ανήλικες ξυλοκόπησαν με κλωτσιές και μπουνιές και έστειλαν στο νοσοκομείο 13χρονη στη Θεσσαλονίκη
Ο λόγος της επίθεσης δεν έχει αποσαφηνιστεί, ωστόσο εκτιμάται ότι πρόκειται για ζήτημα ερωτικής αντιζηλίας.
«Βιαστικό» μωρό γεννήθηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Χανίων
«Ήταν ένα περιστατικό που σκόρπισε χαμόγελα στο προσωπικό»
Νεκρός εντοπίστηκε ο 78xρονος Γάλλος που αγνοούνταν στην παραλία Μαδέ στο Ηράκλειο
Εντοπίστηκε η σορός του ανοιχτά της παραλίας.
Δεν μας έδωσαν πληροφορίες, μόνο ότι ήρθε για μια θεραπεία: Οι διασώστες του ΕΚΑΒ «καίνε» Γάκα και Θεοδωρόπουλο για τον θάνατο του Μαζωνάκη
Διασώστες από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που προσήλθε στο ιατρείο στο Κολωνάκι την μοιραία για τον Γιώργο Μαζωνάκη ημέρα αποδομούν τα επιχειρήματα των δύο γιατρών.