Κέρκυρα: Νεκρός ο 85χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
Μία 53χρονη παρέσυρε τον άτυχο άνδρα τραυματίζοντας το πολύ σοβαρά, ο οποίος τελικά δεν τα κατάφερε.
Έχασε τη μάχη για τη ζωή ένας ηλικιωμένος, ο οποίος χθες το απόγευμα (14.03.2025), σε κεντρική λεωφόρο της Κέρκυρας, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο την στιγμή που προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο.
Αμέσως μετά τον βαρύ τραυματισμό του ηλικιωμένου, άμεση ήταν η κινητοποίηση των πολιτών αλλά και του ΕΚΑΒ με το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κέρκυρας όπου και διασωληνώθηκε. Παρά τις προσπάθειας των γιατρών ο άτυχος 85χρονος δεν τα κατάφερε.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, η οποία διεξάγει προανάκριση για την υπόθεση, το αυτοκίνητο το οποίο παρέσυρε τον ηλικιωμένο άνδρα, οδηγούσε μία γυναίκα 53 ετών.
Χτες Παρασκευή, ο ηλικιωμένος κινούνταν πεζός στην πόλη της Κέρκυρας, επί της Λ. Αλεξάνδρας, όπου παρασύρθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 53χρονη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.
Ο άνδρας, μεταφέρθηκε στο ΓΝ Κέρκυρας, όμως αργότερα κατέληξε.
Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος, διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Εξαφανίστηκε 17χρονη από το Αιγάλεω – Η έκκληση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπεζ ζακέτα, μπεζ παντελόνι και άσπρα αθλητικά παπούτσια.
Γιώργος Μαζωνάκης: «Τα δύο ενδεχόμενα είναι είτε να μην έδωσαν αδρεναλίνη ή να έδωσαν όταν είχε καταλήξει»
Υπό διερεύνηση η προμήθεια των ουσιών, το πρόσωπο και οι συνθήκες που βρέθηκαν στον ιατρείο της Καρνεάδου.
Εξιχνιάστηκε απάτη στην Πέλλα με λεία 220 χρυσές λίρες, χρήματα και κοσμήματα αξίας 15.000 ευρώ – Τους είπαν να τα τυλίξουν σε αλουμινόχαρτο
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα.
Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα βρίσκεται στο απόγειο της ισχύος της – Αν χρειαστεί θα πει και πάλι το μεγάλο «Όχι»
«Η Ελλάδα έχει μία οικονομία δυνατή, μία άμυνα που έχει θωρακιστεί και μία διπλωματία που είναι στο ισχυρότερο σημείο από ποτέ» υπογραμμίζει ο υπουργός Εξωτερικών.
Πτώση αεροσκάφους στην Πιερία: Πιλότος καναντέρ και πατέρας 4 παιδιών ο 41χρονος – «Είχε εμπειρία, έσβηνε φωτιές», λένε η αδερφή και ο πατέρας του
Οι δύο άνδρες που έχασαν τη ζωή τους από τη συντριβή του μικρού αεροπλάνου είναι ένας 41χρονος πιλότος Canadair και ένας 58χρονος - Διερευνώνται τα αίτια της τραγωδίας
Ανδρουλάκης στην ομιλία του για τα 45 χρόνια από τη νίκη του 1981: Ούτε τρίτη θητεία αλαζονείας, ούτε δεύτερη ευκαιρία στην αποτυχία
Παρόντες Γ. Παπανδρέου, Απόστολος Κακλαμάνης, βουλευτές και στελέχη - Η επετειακή πολιτική ομιλία έγινε στο κλειστό γήπεδο του Αιγάλεω «Σταύρος Βενέτης» για την επέτειο της εκλογικής νίκης στις 18 Οκτωβρίου 1981