Κρήτη: Δεν άκουσε τον ναυαγοσώστη και πνίγηκε
Ένας 46χρονος Γερμανός έχασε τη ζωή του στο Σφακάκι Ρεθύμνου, όταν αψήφησε τις επισημάνσεις για ισχυρούς ανέμους και μεγάλα κύματα, βούτηξε στη θάλασσα και παρασύρθηκε από τα ρεύματα
Άλλο ένα θύμα πνιγμού θρηνεί η τοπική κοινωνία στο Σφακάκι του Ρεθύμνου, στην Κρήτη. Πρόκειται για έναν 46χρονο τουρίστα από τη Γερμανία, που έχασε τη ζωή του, ενώ κολυμπούσε στη θάλασσα, παρά το γεγονός ότι οι ναυαγοσώστες είχαν προειδοποιήσει για κύματα και έντονα θαλάσσια ρεύματα.
Όπως αναφέρεται στο daynight.gr, την ώρα του περιστατικού, το απόγευμα της Κυριακής, επικρατούσαν ιδιαίτερα δυσμενείς καιρικές συνθήκες, με ισχυρούς ανέμους. Μάλιστα, οι ναυαγοσώστες είχαν αναρτήσει κόκκινες σημαίες, προειδοποιώντας τους λουόμενους για τον κίνδυνο και καλώντας τους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Όταν ο ναυαγοσώστης αντιλήφθηκε ότι ο 46χρονος πνιγόταν, βούτηξε στο νερό και κατάφερε να τον ανασύρει. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες ανάνηψης που έγιναν, ο άνδρας δεν επανήλθε και ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε, λίγη ώρα αργότερα, στο νοσοκομείο.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
«Βοήθεια, βοήθεια» φώναζε ο άνδρας πριν πέσει στο κενό από τον δεύτερο όροφο ξενοδοχείου στην Ομόνοια
«Βοήθεια, βοήθεια» (help, help) φέρεται να φώναζε ο άνδρας που έπεσε από τον δεύτερο όροφο ξενοδοχείου στην Ομόνοια.
Γιώργος Μαζωνάκης: Με νέο υπόμνημα ο 58χρονος γιατρός «αδειάζει» τη σύζυγό του και αρνείται κάθε σχέση με εναλλακτικές θεραπείες
«Δηλαδή, σκεφτείτε το εξής απλό, αν δεν ήταν σύζυγός μου η 56χρονη θα κατηγορούμουν για κάτι που δεν έχω καμία σχέση και που έπραξε ή αμέλησε τυχόν ένας συστεγαζόμενος με εμένα επαγγελματίας;» σημειώνει.
Θεοδώρα Ψαλτοπούλου: «Νωρίτερα ξεκίνησε η επιδημία της γρίπης, ποιοι πρέπει να εμβολιαστούν πρώτοι»
Νωρίτερα από το συνηθισμένο έκανε την εμφάνισή της φέτος η εποχική γρίπη, ενώ έχουν καταγραφεί και τρεις ασθενείς που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ, σύμφωνα με όσα ανέφερε η Θεοδώρα Ψαλτοπούλου.
«Κουμπαράς» για τα παιδιά: Ποιοι θα μπορούν να τον «ανοίγουν», πού θα επενδύονται τα χρήματα, πότε θα μπορεί κανείς να τα «σηκώσει»
Το νέο μοντέλο αποταμίευσης για τα παιδιά, με τη συμμετοχή του κράτους στη δημιουργία του αρχικού τους κεφαλαίου, εξειδικεύεται με το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.
Συναγερμός στην Ομόνοια: Άτομο έπεσε από τον δεύτερο όροφο ξενοδοχείου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Το άτομο επέζησε της πτώσης και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».