Ληστεία σε μίνι μάρκετ στη Θεσσαλονίκη - Μπήκαν με ρόπαλο και πριόνι και πήραν χρήματα και ηλεκτρονικά τσιγάρα
Λίγη ώρα πριν, τα ίδια άτομα με τον ίδιο τρόπο, λήστεψαν τον υπάλληλο βενζινάδικου - Δείτε βίντεο
Ληστεία με πριόνι και ρόπαλο, σημειώθηκε σε μίνι μάρκετ στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Κυριακής 30 Μαρτίου.
Όπως μετέδωσε το ειδησεογραφικό μέσο ΕΡΤΝews, οι τρεις δράστες εισέβαλαν στο μίνι μάρκετ με καλυμμένα τα πρόσωπά τους φωνάζοντας τη λέξη «ληστεία» και έπειτα ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και τους δύο πελάτες.
Όπως φαίνεται και από βίντεο που παρέθεσε το ειδησεογραφικό μέσο, ο ένας εκ των δραστών - ο οποίος κρατούσε το πριόνι - έριξε προϊόντα από τον πάγκο και στη συνέχεια, αφού πήγε προς το ταμείο, άρπαξε τα χρήματα ξηλώνοντας την ταμειακή μηχανή και πετώντας την προς τον 26χρονο υπάλληλο, ο οποίος ευτυχώς έσκυψε και την απέφυγε χωρίς να τραυματιστεί.
Παράλληλα, οι δύο άλλοι δράστες παρέμεναν στο κατάστημα, σε εγρήγορση μήπως έρθει κάποιος πελάτης ή η αστυνομία. Οι ληστές, μετά από 40 δευτερόλεπτα εγκατέλειψαν το κατάστημα με λεία 500 ευρώ και ηλεκτρονικά τσιγάρα.
Λίγη ώρα πριν, τα ίδια άτομα με τον ίδιο τρόπο, λήστεψαν τον υπάλληλο βενζινάδικου, στην οδό Νικολάου Πλαστήρα στην περιοχή Χαριλάου.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Metron Analysis: Στο 30,2% με προβάδισμα 14,4 μονάδων η ΝΔ, στο 15,8% η ΕΛΑΣ με απώλειες, κέρδη για ΠΑΣΟΚ, στην 8η θέση έπεσε η Καρυστιανού
Στις 17 μονάδες από 14 ανεβαίνει το προβάδισμα Μητσοτάκη έναντι Τσίπρα για την πρωθυπουργία - Εννιά κόμματα κερδίζουν το εισιτήριο για τη Βουλή, καθαρά εκτός ο ΣΥΡΙΖΑ - Χάνει 3,1 μονάδες το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού - Σταθερά στο 5% η «πολύ πιθανή» δυνητική ψήφος για το κόμμα Σαμαρά
Νέες διώξεις «βλέπει» ποινικολόγος στην υπόθεση Μαζωνάκη -Τι λέει ο φαρμακοποιός που έφτιαχνε σκευάσματα για τη γιατρό
Στην πορεία της δικαστικής έρευνας για την υπόθεση που αφορά τον Γιώργο Μαζωνάκη αναφέρθηκε ο ποινικολόγος Νίκος Αλεξανδρής, εκτιμώντας ότι ενδέχεται να οδηγήσει σε νέες διώξεις και στη διεύρυνση του κύκλου των προσώπων που θα βρεθούν στο επίκεντρο της έρευνας.
Κόντρα Ανδρουλάκη-Σχοινά στη Βουλή για το άρθρο 74, τα «άκρα» και τον λαϊκισμό
Η τοξικότητα στο δημόσιο λόγο, τα «άκρα»και η αλαζονεία μελών της κυβέρνησης έδωσαν «καύσιμο» στην αντιπαράθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μαργαρίτη Σχοινά με φόντο τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Ελληνοτουρκικές σχέσεις, Κυπριακό και Τεχνητή Νοημοσύνη τα βασικά σημεία της ομιλίας Μητσοτάκη τα ξημερώματα της Παρασκευής στον ΟΗΕ
«Ο διάλογος Ελλάδας-Τουρκίας πρέπει να συνεχιστεί, αλλά στη βάση του σεβασμού του Διεθνούς Δικαίου και των αρχών καλής γειτονίας» θα υπογραμμίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ τα ξημερώματα της Παρασκευής (ώρα Ελλάδος).
Ποιες ουσίες χορήγησαν στον Μαζωνάκη: Μιδαζολάμη και Anexate στο μικροσκόπιο, το μυστήριο με την προποφόλη πριν από την πλασμαφαίρεση
Νέα στοιχεία ενισχύουν το ενδεχόμενο να είχε χορηγηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, μιδαζολάμη στον τραγουδιστή και στη συνέχεια το αντίδοτό της, Anexate - Την ίδια ώρα, μαρτυρία αναφέρει ότι μέσα στο ιατρείο ακούστηκε και η λέξη «προποφόλη»
Ρόδος: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο «αντίο» στον πυροσβέστη Πέτρο Διακάκη
Βαρύ πένθος για τον 52χρονο πυροσβέστη - Μεσίστιες οι σημαίες σε όλες τις υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος