ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 17 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ληστής έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή με 72χρονη σε χωριό του Ναυπλίου

Ληστής έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή με 72χρονη σε χωριό του Ναυπλίου

Η 72χρονη πωλούσε εσπεριδοειδή σε υπαίθριο πάγκο επί της επαρχιακής οδού Ναυπλίου-Μυκηνών - Στους αστυνομικούς είπε ότι χτύπησε τον 50χρονο στο στήθος με μαχαίρι που καθάριζε τα φρούτα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Ληστεία που κατέληξε με τον δράστη να εντοπίζεται νεκρό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο χωριό Παναρίτη του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα.

Η υπόθεση ξεκίνησε αφού μια 72χρονη που πωλούσε εσπεριδοειδή σε υπαίθριο πάγκο επί της επαρχιακής οδού Ναυπλίου-Μυκηνών, απέναντι από το σπίτι της, δέχθηκε επίθεση από έναν άνδρα 50 ετών ο οποίος με την απειλή μαχαιριού της πήρε το ποσό των 60 ευρώ.

Όπως είπε στους αστυνομικούς η γυναίκα, όταν ο άνδρας την απείλησε με ένα μαχαίρι με λάμα 20 εκατοστών, η ίδια τον χτύπησε στο στήθος με ένα μαχαίρι με λάμα 11 εκατοστών που είχε για να καθαρίζει τα φρούτα.

Τραυματισμένος ο 50χρονος αποχώρησε από το σημείο, εξαφανίστηκε στα γύρω χωράφια και τελικά εντοπίστηκε νεκρός σε απόσταση περίπου 100 μέτρων, μέσα σε πορτοκαλεώνα.

Δίπλα του, κατά πληροφορίες, βρέθηκε το μαχαίρι με το οποίο είχε απειλήσει την 72χρονη.

Σημειώνεται ότι, βάσει της κατάθεσης της γυναίκας, ο 50χρονος είχε περάσει με ποδήλατο μπροστά από τον πάγκο της 72χρονης ενώ μαζί του ήταν ο 60χρονος ανιψιός της.

Πηγή: protothema.gr

Μητσοτάκης: Ευχές στην ηγεσία της ΕΛΑΣ για την Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Μητσοτάκης: Ευχές στην ηγεσία της ΕΛΑΣ για την Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Περιστέρι: Συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση με την ατροπίνη – «Ο 41χρονος μας έλεγε “με φαρμακώνει” και δεν τον πιστεύαμε»
Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν