Μενίδι: Ο 26χρονος δράστης είχε επιτεθεί και σε άλλους πριν την επίθεση στους 2 καταστηματάρχες – Στο χειρουργείο το ένα θύμα
Χάρη στην άμεση επέμβαση των κατοίκων της περιοχής, ο δράστης ακινητοποιήθηκε και εν τέλει συνελήφθη
Σε κατάσταση αμόκ φαίνεται πως έκανε την σοβαρή και αιματηρή επίθεση ο 26χρονος δράστης, κατά των δύο επιχειρηματιών στο Μενίδι, το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου (19.04.2025).
Όπως όλα δείχνουν, η επίθεση έγινε όταν οι 2 καταστηματάρχες προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τον 26χρονο δράστη στη μέση του δρόμου στο Μενίδι, αντιλαμβανόμενοι πως ο ίδιος λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε επιτεθεί και σε άλλα άτομα, αναφέρει το Star.
Τότε ο 26χρονος, σε κακή ψυχολογική κατάσταση, μαχαίρωσε τα 2 θύματα, το ένα στο χέρι και το άλλο στον θώρακα. Στο σημείο επικράτησε πανικός και χάρη στην άμεση επέμβαση των κατοίκων της περιοχής, ο δράστης ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.
Επί τόπου βρέθηκαν και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τα οποία παρέλαβαν τους τραυματίες και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο «ΚΑΤ». Η κατάσταση του ενός τραυματία, σύμφωνα με το newsit.gr, είναι σε καλή κατάσταση ενώ ο δεύτερος λόγω του σοβαρού τραύματος, χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!