Μια 49χρονη κατήγγειλε τον πρώην της για απειλές και ενδοοικογενειακή βία στου Ζωγράφου
Η γυναίκα δεν θέλησε να ασκηθεί σε βάρος του 45χρονου ποινική δίωξη, ενώ απάντησε αρνητικά για ιατροδικαστική εξέταση και Panic Button - Μόνος του εμφανίστηκε στο τμήμα ο 45χρονος κατέθεσε σε βάρος της 49χρονης για «ψευδή καταμήνυση»
Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην περιοχή του Ζωγράφου κατήγγειλε το βράδυ της Δευτέρας 27 Ιανουαρίου μια 49χρονη γυναίκα, με δράστη τον πρώην σύντροφό της.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατήγγειλε πως ο 46χρονος την απείλησε, την έβρισε και τη χτύπησε, ενώ όταν ρωτήθηκε σχετικά, δεν θέλησε να ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη και απάντησε αρνητικά στις προτάσεις που της έγιναν να εξεταστεί από ιατροδικαστή και να εγκατασταθεί στο κινητό της η εφαρμογή «Panic Button».
Από τις έρευνες που έγιναν, διαπιστώθηκε πως ο 46χρονος δεν είχε ιστορικό για αδικήματα ενδοοικογενειακής βίας, ενώ λίγη ώρα αργότερα, παρουσιάστηκε μόνος του στο αστυνομικό τμήμα και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Από την πλευρά του, κατέθεσε σε βάρος της 49χρονης για «ψευδή καταμήνυση», ενώ το πρωί της Τρίτης οδηγήθηκε με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Οικογένειες ομόφυλων ζευγαριών στα νέα σχολικά βιβλία Δημοτικού - Η απάντηση της κυβέρνησης
Τι απαντά ο συγγραφέας των βιβλίων.
«Δεν θυμάμαι πού την έβαλα, είναι προσωπικά θέματα αυτά» λέει η 68χρονη από τον Μαραθώνα που είπε ότι έθαψε τη μητέρα της για να παίρνει τη σύνταξη
«Έχει κάνει παρανομία η μητέρα μου αλλά ούτε σε εμένα δεν λέει τι έχει κάνει» λέει ο γιος της 68χρονης και εγγονός της εξαφανισμένης ηλικιωμένης.
Ο Μητσοτάκης θα εξαγγείλει στη ΔΕΘ 12 μέτρα που θα απλώνονται ως τις εκλογές - Σκέψεις για κάλπες τέλη Μαΐου, αρχές Ιουνίου
Ως αφετηρία μιας μακράς προεκλογικής περιόδου αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τη φετινή ΔΕΘ και η Θεσσαλονίκη μετατρέπεται σε βατήρα για την ανάπτυξη από τον πρωθυπουργό της κυβερνητικής οικονομικής πολιτικής του 2027, του προγράμματος της ΝΔ για την επόμενη τετραετία και της αντεπίθεσης για την ανάκτηση του χαμένου εδάφους στη Βόρεια Ελλάδα.
Ο Σταύρος Φλώρος ξεκινάει δικαστικό αγώνα κατά του «Survivor» -Μηνύει την παραγωγή και ζητάει 100 εκατ. δολάρια
Σε δικαστικό αγώνα προχωράει ο Σταύρος Φλώρος κατά της παραγωγής του «Survivor», διεκδικώντας 100 εκατομμύρια ευρώ αποζημίωση μετά το σοβαρό ατύχημα στον Άγιο Δομίνικο.
Κώστας Καραμανλής: Θα παρουσιάζει βιβλίο για Δομάζο-Αντωνιάδη την ώρα που ο Μητσοτάκης θα μιλάει στη ΔΕΘ
Ο Κώστας Καραμανλής θα συμμετάσχει στην παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Μπλιάτκα "Ο Στρατηγός και ο Κανονιέρης – Ο Κοντός και ο Ψηλός
Βιολογικοί γονείς του νεκρού βρέφους που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κυψέλη ο 43χρονος και η 38χρονη, τι έδειξαν τα αποτελέσματα DNA
Οι κατηγορούμενοι είναι γονείς του νεκρού παιδιού, της 15χρονης και του 12χρονου - Ο 9χρονος είναι γιος της Γερμανίδας αλλά όχι του Έλληνα