Μία γυναίκα αστυνομικός και 3 άνδρες της ΔΙΑΣ στο κύκλωμα προστασίας σε οίκους ανοχής και λέσχες
Η αξιωματικός της Οικονομικής Αστυνομίας ήταν δεξί χέρι του μεγάλου αφεντικού ενός πρώην επιχειρηματία, με στρατηγείο ένα πολυτελές γραφείο στη λεωφόρο Συγγρού.
Μια αστυνόμος, που υπηρετούσε στην Οικονομική Αστυνομία και αποτελούσε το δεξί χέρι του μεγάλου αρχηγού, τρεις αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, σε ρόλο εισπρακτόρων και «κλητήρων» της εγκληματικής οργάνωσης και 15 ακόμα άτομα, αποτελούσαν τον σκληρό πυρήνα δυο μαφιόζικων συμμοριών που πουλούσαν φύλαξη σε οίκους ανοχής και λέσχες, ενώ παράλληλα, έστηναν εικονικές εταιρείες και εισέπρατταν το ΦΠΑ.
Μεγάλο αφεντικό του κυκλώματος που πουλούσε προστασία σε οίκους ανοχής και λέσχες με τη συμμετοχή αστυνομικών, ένας πρώην επιχειρηματίας από την Κρήτη, που είχε μπει στην μαύρη λίστα, καθώς χρώσταγε σε όλο τον κόσμο, με στρατηγείο ένα πολυτελές γραφείο στη λεωφόρο Συγγρού.
Δεκάδες άστεγοι και άτομα του περιθωρίου, υπήρξαν θύματα της εγκληματικής οργάνωσης που τους υφάρπαζε τα προσωπικά στοιχεία για να στήνει εικονικές εταιρείες και να ανοίγει τραπεζικούς λογαριασμούς όπου έμπαινε το «μαύρο» χρήμα.
Από το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη, μεγάλη επιχείρηση των «Αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ και μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 19 άτομα, μεταξύ των οποίων και οι τέσσερις αστυνομικοί.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η γυναίκα αξιωματικός της Οικονομικής Αστυνομίας, είχε κομβικό ρόλο. Σύμφωνα με την έρευνα, ήταν δίπλα στο μεγάλο αφεντικό ενώ οι τρεις αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ είχαν επικουρικό ρόλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κάθε μήνα κάθε μήνα, ιδιοκτήτες οίκων ανοχής και λεσχών, περνούσαν από το στρατηγείο της λεωφόρου Συγγρού και άφηναν ένα φάκελο με χρήματα έτσι ώστε να ενημερώνονται από τους μαφιόζους για τις επιχειρήσεις της Αστυνομίας, τους ελέγχους και να αποφεύγουν κακοτοπιές.
Ήδη πληροφορίες κάνουν λόγο για εντοπισμό μεγάλων χρηματικών ποσών, τα οποία μέχρι στιγμής δεν μπορούν να υπολογιστούν καθώς η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Πηγή: newsit.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Σταύρος Φλώρος: Ζητά αποζημίωση 100 εκατ. δολαρίων για τον ακρωτηριασμό του - Τι είπε ο ίδιος για όσα έγιναν στο γνωστό ριάλιτι
Ο Σταύρος Φλώρος σχεδόν 4 μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του στον Άγιο Δομίνικο διεκδικεί αποζημίωση 100 εκατομμυρίων δολαρίων.
Μαραθώνας: «Ήθελα τη σύνταξη γιατί δεν είχα άλλη δουλειά», λέει η κόρη που έκρυψε τη μητέρα της στο υπόγειο
Ανέφερε ότι η μητέρα της έπαιρνε περίπου 1.000 ευρώ σύνταξη και παραδέχτηκε ότι δεν δήλωσε τον θάνατό της ώστε να συνεχίσει να παίρνει τα χρήματα
Φωτιά στο Άλσος Γαλατσίου: Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής
Οι καπνοί από την φωτιά είναι ορατοί σε πολλές περιοχές της Αττικής
Ο δράστης φώναζε στον αστυνομικό «ρίξε μου» και τον πλησίαζε με το μαχαίρι: Πολίτες περιγράφουν πώς έγινε η επίθεση στο ΑΤ Μάνδρας
«Έσπασε την πόρτα γιατί ο αστυνομικός την κρατούσε με πίεση για να μην μπει μέσα», είπε γυναίκα που βρισκόταν στο κτίριο για να βγάλει ταυτότητα
Γεωργιάδης για τις μεταγγίσεις στο Παίδων «Αγία Σοφία»: Θα παύσει άμεσα η ταλαιπωρία των 800 ασθενών
Καταρτίστηκε σχέδιο για την αντιμετώπιση των καθυστερήσεων - Στο νοσοκομείο μεταγγίζονται 800 πάσχοντες