ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Νεκρός 68χρονος Βρετανός στη Ρόδο

Νεκρός 68χρονος Βρετανός στη Ρόδο

Ο άνδρας ανασύρθηκε από την παραλία της Λίνδου χωρίς τις αισθήσεις του και διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 68χρονος Βρετανός στη Ρόδο. Ο άνδρας ανασύρθηκε από την παραλία της Λίνδου χωρίς τις αισθήσεις του, το μεσημέρι της Πέμπτης. Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, ο 68χρονος διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή.

Η ΕΛ.ΑΣ προειδοποιεί για νέα τηλεφωνική απάτη: «Ισχυρίζονται ότι υπάρχει πρόβλημα με τα στοιχεία ταυτότητάς σας»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Η ΕΛ.ΑΣ προειδοποιεί για νέα τηλεφωνική απάτη: «Ισχυρίζονται ότι υπάρχει πρόβλημα με τα στοιχεία ταυτότητάς σας»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google