ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 23 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Νεκρός ΕΠΟΠ στο στρατόπεδο που υπηρετούσε στην Αλεξανδρούπολη - Τραυματίστηκε θανάσιμα με το υπηρεσιακό τυφέκιο

Νεκρός ΕΠΟΠ στο στρατόπεδο που υπηρετούσε στην Αλεξανδρούπολη - Τραυματίστηκε θανάσιμα με το υπηρεσιακό τυφέκιο

Ο 46χρονος επιλοχίας εντοπίστηκε νεκρός σήμερα τα ξημερώματα.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Τον θάνατο ενός 46χρονου ΕΠΟΠ που υπηρετούσε σε μονάδα της Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΣ ο 46χρονος επιλοχίας τραυματίστηκε θανάσιμα με υπηρεσιακό τυφέκιο, ευρισκόμενος εντός του στρατοπέδου.

Ο στρατιωτικός εντοπίστηκε νεκρός σήμερα τα ξημερώματα ενώ οι συνθήκες του θανάτου του διερευνώνται.

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ για τον θάνατο του 46χρονου ΕΠΟΠ

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, κατά τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 01 Μαρτίου 2025, o ΕΠΟΠ Επιλοχίας (ΔΒ) Σ.Σ., ο οποίος υπηρετούσε σε Μονάδα της Αλεξανδρούπολης, 46 ετών, τραυματίστηκε θανάσιμα με υπηρεσιακό τυφέκιο, ευρισκόμενος εντός του Στρατοπέδου.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του

Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Γιώργος Μαζωνάκης: Με νέο υπόμνημα ο 58χρονος γιατρός «αδειάζει» τη σύζυγό του και αρνείται κάθε σχέση με εναλλακτικές θεραπείες
Θεοδώρα Ψαλτοπούλου: «Νωρίτερα ξεκίνησε η επιδημία της γρίπης, ποιοι πρέπει να εμβολιαστούν πρώτοι»
«Κουμπαράς» για τα παιδιά: Ποιοι θα μπορούν να τον «ανοίγουν», πού θα επενδύονται τα χρήματα, πότε θα μπορεί κανείς να τα «σηκώσει»