ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Προφυλακιστέος 22χρονος για τον βιασμό 66χρονης στην Ηλεία

Προφυλακιστέος 22χρονος για τον βιασμό 66χρονης στην Ηλεία

Ο νεαρός κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 22χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 66χρονης σε χωριό του Δήμου Ανδρίτσαινας - Κρεστένων, στην Ηλεία.

Ο νεαρός απολογήθηκε στην ανακρίτρια Ηλείας το πρωί της Δευτέρας και με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος, σύμφωνα με το ilia.news.

Υπενθυμίζεται πως ο 22χρονος είχε συλληφθεί την περασμένη Τετάρτη. Σύμφωνα με το tempo24.news, όταν ο δράστης συνελήφθη και ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς γιατί το έκανε, φέρεται να υποστήριξε ότι βρισκόταν σε φόρτιση εξαιτίας του γεγονότος ότι είχε χωρίσει από την κοπέλα του.

Η απάντηση του Υπουργείου Παιδείας για την αναστολή στα μειονοτικά σχολεία: Το δημογραφικό αλλάζει τον εκπαιδευτικό χάρτη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Η απάντηση του Υπουργείου Παιδείας για την αναστολή στα μειονοτικά σχολεία: Το δημογραφικό αλλάζει τον εκπαιδευτικό χάρτη
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google